Krásky, které zastavily čas: Uhodli byste, kolik jim doopravdy je?

Krásky, které zastavily čas: Uhodli byste, kolik jim doopravdy je?
Zdroj: Showpix.cz
Jennifer Lopez na 51 rozhodně nevypadá...Tipli byste, že jí táhne na padesát?Naomi Campbell stále vypadá na třicetTo není možné!+ 1 fotka+ 2 fotky

Všichni stárneme a ani celebrity nejsou výjimkou. Byť mají k dispozici obrovské jmění, které mohou investovat do svého zevnějšku a pokusit se tak alespoň zčásti zpomalit čas. Některým se to vskutku daří. Tak schválně, uhodli byste, kolik těmto kráskám ve skutečnosti je?

Petr Jirsa
Petr Jirsa 05. 08. 2020 09:00

Celebrity se zkrátka za každou cenu snaží zastavit čas a zůstat věčně mladé. Jsou mezi nimi případy, kdy to hvězdy natolik přehánějí s plastickými operacemi, až nakonec vypadají mnohem starší, než ve skutečnosti jsou. Na druhou stranu jsou tací, kteří své tělo k rozsáhlým kosmetickým zákrokům nepropůjčují a vypadají skvěle!

Jennifer Lopez

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez je přesným příkladem toho, jak převrátit čas. Někteří o ní dokonce tvrdí, že čím starší je, tím mladší vypadá. Posuďte sami. Tipli byste, že Jennifer nedávno oslavila 51. narozeniny?

Jennifer Garner

Půvabná herečka, jejímuž kouzlu propadl i herec Ben Afflec, vypadá od svých třiceti let prakticky stejně. Díky její bezchybné pleti a skvělé fyzičce byste jen stěží uhodli, kolik jí skutečně je. Za rok a půl oslaví 50. narozeniny!

Naomi Campbell

Světoznámá modelka, kterou kromě kampaní pro proslulé značky proslavily také nejrůznější skandály, vypadá pořád jako bohyně. Za to vděčí hlavně pravidelnému cvičení, striktní veganské stravě a také genům. V červnu oslavila 50. narozeniny.

Michelle Pfeiffer

Hollywoodská hvězda známá z filmů jako Pod povrchem či Čarodějky z Eastwicku si snad z druhého zmíněného snímku odnesla pár kouzel pro udržení mládí. Těžko byste poznali, že zanedlouho oslaví 63. narozeniny.

Jane Fonda

Herečka, která má na svém kontě ohromné množství snímků, se netají experimentováním s chirurgickými zákroky. Podle ní jsou ovšem nejdůležitější dvě věci: každodenní cvičení a styl chůze. Jane hlásá, že pro udržení mladistvé vizáže je zapotřebí našlapovat stejně ladně jako alespoň o půlku věku mladší dámy. Brzy oslaví 83. narozeniny.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články