Hvězdné tipy na krásné vlasy a pleť podle Jennifer Aniston

Jennifer Aniston by hádal 51 let asi málokdo. Jejím tajemstvím je nejen důsledná péče o pleť, ale také zdravá strava, pravidelné cvičení jógy a meditace.
Zdroj: Showpix
Jennifer Aniston s velkou zálibou o svých beauty tipech povídá. Preferuje jednoduchost a tak se u nich žádných složitých procedur nedočkáme. Jennifer Aniston by hádal 51 let asi málokdo. Jejím tajemstvím je nejen důsledná péče o pleť, ale také zdravá strava, pravidelné cvičení jógy a meditace.Úplným základem zdravé pokožky je pravidelné odličování, čištění, tónování a hydratace. Pupínky radí Aniston nevymačkávat. Naneste si na ně gel nebo čistítící masku. Počkejte až zaschne, smyjte a znovu aplikujte. Toto proveďte třikrát. + 2 fotky+ 3 fotky

Populární americká herečka Jennifer Aniston je známá svými zdravými vlasy a perfektní pletí. I přesto, že v letošním roce překročila padesátku, na jejím vzhledu to poznat není. Co všechno dělá pro to, aby si udržela mladistvý vzhled?

Klára Trousilová
Klára Trousilová 01. 06. 2020 14:00

Herečka velmi ráda představuje své beauty tipy. Preferuje jednoduchost a proto u ní nehledejte žádné složité procedury. Zásadními atributy jsou dostatečný spánek, pohyb a dostatek tekutin. Pokud jste nevyspalá a zapomínáte pít, projeví se to právě na pleti.

Péče o pleť

Úplným základem je správné odličování, čištění, tónování a hydratace. Nebojte se používat peeling. Co se týče ranních rituálů, ty jsou následující: čištění, sérum a krém na denní nošení. Neděle se nese ve znamení pleťových masek a masek na vlasy.

Ráno se probudíte a vidíte pupínek. Které z žen se toto nestalo? Jennifer Aniston radí nevymačkávat. Zkuste jinou variantu. Naneste na pupínek gel nebo čistící masku. Počkejte až sérum zaschne, smyjte ho a aplikujte znovu. Toto proveďte třikrát. Pupínek vám zmizí aniž byste měla rozdrážděnou pokožku.

Ani Aniston se nevyhýbá různým kosmetickým procedurám. Mezi její oblíbené patří kyslíkové ošetření pleti a procedura s názvem Microcurrent terapie. Pod tímto názvem se skrývá proces, který má zabránit stárnutí pokožky a současně je vhodný pro její tónování. Metodu může provádět pouze proškolený odborník, který rozmísťuje po obličeji elektrikou nabité podložky. Ty pak stimulují obličejové svaly, jež se po této proceduře napnou a dosáhnou zjemnění pokožky.

Jestliže pravidelně cestujete, tak i pro vás má herečka tip. Zásadně totiž cestuje nenalíčená a všechny nezbytné kosmetické vychytávky má u sebe. Jedná se o vodu ve spreji, hydratační přípravek a v případě dlouhých letů pleťovou masku. Její kabelka vždy obsahuje lesk na rty a korektor.

Vlasy

Jennifer je považována za herečku s perfektními vlasy. Má své oblíbené produkty, které používá před fénováním. Ty obsahují ochranu proti slunci a chlóru. Aniston pravidelně navštěvuje kadeřnictví, kde si nechává vlasy tónovat. Doporučuje návštěvu jednou za čtyři týdny. Avšak stříhání moc neholduje. Vlasy zastřihne během roku pouze o pár centimetrů. A to proto, aby se zbavila poničených konečků.

Postava

I přes svůj pokročilejší věk se může Aniston pyšnit skvělou postavou. Její každodenní rituál péče o postavu začíná hned ráno. Jakmile vstane, vypije sklenici teplé vody s citronem. Vitamín C posílí imunitu a správně nastartuje denní metabolismus.

Důležitý je pravidelný pohyb. Jennifer Aniston cvičí každý den. Cvičení pravidelně střídá. Mezi její oblíbené patří půl hodinky cardio denně, pak jóga, cvičení s činkami či meditace. Ač není zastánkyní drastických diet, jednu přeci jen drží. A sice tzv. alkaickou dietu. Principem tohoto životního stylu je vyrovnávání kyselých a zásaditých potravin. Herečka se taktéž vyhýbá cukru. Mezi její oblíbené snídaně patří shake nebo avokádo s vejci. Obědy většinou obsahují salát, kuřecí burger zabalený do salátu, ryby nebo těstoviny. Když dostane chuť na svačinu, dá si vařené vejce nebo jablko s mandlovým máslem či ořechy.

Nepodstatnou složkou zdravého těla je sebeláska. Jak herečka uvedla pro časopis Vogue: „Je to jen o milování sebe sama. A milování toho, co vám bylo dáno. Moc si toho vážím a starám se o to. Měli bychom dbát na to, co jíme a jak se staráme o kůži. Základem je dobrý spánek, stejně jako hydratace těla vodou.“

DALŠÍ TRIKY JENNIFER ANISTON NAJDETE ZDE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články