Móda z přehlídky Debbie Brown ve Varech: Jiráčková přišla v síti, Sharlota v latexu a Mottlová ignorovala dress code

Móda z přehlídky Debbie Brown ve Varech: Jiráčková přišla v síti, Sharlota v latexu a Mottlová ignorovala dress code
Zdroj: Herminapress/Renata Bušková/koláž Lifee
Zpěvačka Markéta Konvičková předvedla asymetrickou róbu s optickým dělením v pase, kterou doplnily jednoduché páskové sandálky na jehle.Zpěvák Jaro Smejkal dorazil mezi hosty v košili koženého vzhledu, kterou doplnily klasické džíny a těžký model obuvi.Moderátorka večera Veronika Farářová oslnila hlubokým dekoltem i rozparkem k pasu. Vše pohromadě a na místě udržel jednoduchý kožený pásek.Herečka Bára Mottlová minula pozvánku s požadovaným dress codem na té totiž stálo Extravagant black. Dorazila v růžové a na akci vyčnívala. + 34 fotek+ 35 fotek

Karlovarský festival je hlavně o filmech, ale hned na druhém místě je móda, kterou všichni pozorují, komentují a někdy i inspiruje. Právě proto se v doprovodném programu objevuje několik přehlídek a dnes se podíváme na tu extravagantnější v podání návrhářky Debbie Brown. Hlavními hvězdami byli Markéta Konvičková a Jan Bendig, ale mezi hosty svými modely vyčnívali i jiní.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 04. 07. 2023 10:55

Moderátorkou přehlídky Debbie Brown ve Varech byla Veronika Farářová (32), která oblékla model nejen s vysokým rozparkem, ale zároveň velmi nebezpečným výstřihem. Už to hned v úvodu přehlídky evokovalo extravagntní show, kterou zahájil Jan Bendig (29) a Markéta Konvičková (29) společnou písní.

Velmi příjemné je také vidět, že české návrhářky se vzájemně ve tvorbě podporují a stejně tak jako Debbie byla hostem na přehlídce Beaty Rajské, ta se poté přišla podívat na tu její a model, který oblékla, najdete v galerii.

Markéta Konvičková v odvážné róbě Debbie Brown

"Celé to dnes bylo překvapení, protože Debbie více spolupracuje s Honzíkem a já jsem s ní začínala před čtyřmi roky na Andělech. Měla jsem tenkrát obrovskou bílou róbu. Byla fantastická, extravagantní a to je něco, co mám ráda. Odskočit si z normální holky zase za tu zpěvačku," řekla Lifee.cz ke spolupráci s návrhářkou Markéta Konvičková.

Na modely, které obléká na slavnostní události a vystoupení, je při výběru pečlivá. "Vnímám hranu vulgarity a kostýmu. Asi bych tedy neoblékla něco, co by působilo vulgárně, lacině, prvoplánově. V rámci nějakého kostýmu nebo videoklipu bych za tu hranu možná šla. Vlastně jsem ráda, že jsme tady dnes všichni v černé, tak jak bylo předepsáno v pozvánce, Black extravagant. Líbí se mi také, že máme s Honzou oba na šatech hroty," chválila oblečený model Markéta.

Ignorace předepsaného dress code Bárou Mottlovou

Pokud máte na pozvánce uvedený dress code, je vhodné ho dodržet. Nejen že se budete vy cítit dobře, ale například na akci, která je deklarována jako Black extravagant, nebudete vyčnívat jako Bára Mottlová (36). Herečka na přehlídku dorazila v modelu návrhářského dua Jaroslavy&Dominiky Sedláčkové, který byl v barvě baby pink s fuchsiovou vestičkou. V záplavě černé byla sice hodně vidět, ale předepsaný dress code ignorovala a narušovala tím umělecký záměr akce.

Latex a síťovina jsou pro dress code Black extravagant jako dělané

Popustit uzdu fantazii a vytáhnout opravdovou extravaganci se povedlo hned několika hostům. Dozajista se konvencemi nenechala svázat Gabriella Jiráčková (23), která dorazila v černém síťovaném modelu s kapucí, který doplnila růžovými sandály na vysoké platformě, protože jako Barbie musí mít trochu růžové.

"Popravdě, tohle, co mám na sobě, není Debbie Brown. Ještě před pár dny to vypadalo, že ji budu mít. Fittingovali jsme outfit někdy před Vánoci a bylo to asi čtrnáct dní před mou plánovanou operací a já jsem kvůli tomu cíleně potřebovala trochu přibrat. Od té doby jsem zase hodně zhubla a ty šaty ze mě defacto spadly. Došlo mi, že to nepůjde. Vytáhla jsem tedy ze skříně model, který mám doma už asi čtyři roky. Je od jedné slovenské stylistky, která ho dovezla z New Yorku a já jsem nikdy nevěděla, kam ho vzít, protože jsem si říkala, že černá síťovina nejde s Barbie tolik dohromady. Dnešní večer se nese v duchu Black extravagant, takže mi přišlo, že se to sem hodí. Kapsy, kapuca, to všechno je vlastně styl Debbie Brown," prozradila Lifee.cz Gabriella o svém modelu.

Latexový komplet zvolila rapperka Sharlota (26), která ani jinak než extravagantně oblékaná nechodí. Její model tak skvěle splňoval dress code, a navíc byla vyladěna to největšího detailu. Latexové šaty, kabát i pokrývku hlavy si můžete prohlédnout v naší galerii, kde najdete i malé černé Ornelly Koktové (30) či Týnuš Třešničkovou (27) s fascinátorem na hlavě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články