Andrea Bezděková o hygieně během Survivoru: Žádný šampon, koupelna ani záchod. Měli jsme jen moře

Andrea Bezděková se vrátila z reality show Survivor.Modelka zhubla na neuvěřitelných 47 kilogramů, ale v Česku jde prý váha opět nahoru.Modelka Andrea Bezděková byla ráda za dobu, kdy nikdo nevěděl, že je zpátky v Česku.Na exotickém ostrově zhubla a podle svých slov se to aktuálně pokouší dohnat.+ 10 fotek+ 11 fotek

Modelka Andrea Bezděková (29) se před nedávnem vrátila z reality show Survivor. V rozhovoru pro Lifee.cz prozrazuje, jak těžký byl pro ni střet s realitou všedního dne a která jídla si v civilizaci užila jako první. Jak na ostrově soutěžící pečovali o osobní hygienu a může si Andrea některé tamější návyky přenést do života v Praze?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 04. 2023 08:00

Andrea Bezděková přiznává, že dny, kdy si nemohla dopřát běžnou stravu, se podepsaly na jejím zažívání. Po více než 54 dnech, kdy byla mimo civilizaci, je lehčí o sedm kilogramů. Nic není jako dřív.

„Všechno, co bylo k jídlu, jsem po do sebe po návratu futrovala. Ale já měla chuť na opravdu nezdravá jídla, jako jsou polívky z pytlíku nebo makové záviny. Všechny ty věci, které jsem si dlouho nedopřála," vysvětluje v rozhovoru modelka. Teď byl čas si to celé vynahradit," dodává rozpačitě.

Jaký byl návrat do reality po Survivoru?

Mám pocit, že pořád probíhá. Myslím, že ještě nejsem na 100 % bdělá v našem reálném životě a pořád se rozkoukávám.

Předpokládám, že diář už máš plný.

Užívala jsem si ty spekulace, jestli jsem zpátky, nebo ne. Vlastně jsem oficiálně zpátky poměrně krátce a diář držím na uzdě.

A neoficiálně? Měla jsi nohy na gauči a užívala sis anonymitu?

Užívala jsem si hlavně hodně jídla.

Co sis objednala jako první?

Všechno, co bylo k jídlu, jsem do sebe futrovala. Ale já měla chuť na opravdu nezdravá jídla, jako jsou polívky z pytlíku nebo makové záviny. Všechny ty věci, které jsem si dlouho nedopřála. Teď byl čas si to celé vynahradit.

Pořád jste byli na ostrově. Jak jste pečovali o osobní hygienu?

Říká se, že písek je nejlepší přírodní peeling. Moje chodidla jsou tedy velmi spokojená. A k té hygieně - jediné, co jsme tam měli, bylo to moře - takže moře zvládlo všechno - šampon, koupelnu, záchod...

Přenesla sis něco i do Prahy? Bavíme se o péči o pleť nebo o vlasy.

Je pravda, že hodně krémů, které doma mám, jsou možná zbytečné. Tam to všechno zvládla voda.

Co máš teď hezkého před sebou?

Mám pocit, že doba, kterou jsem zde zatím strávila, byla velmi krátká. Užívám si svoji novou fresh nastavenou mysl. Na ostrově jsme měli velmi málo věcí - a vlastně nám to stačilo. Navíc Survivor ještě neskončil.

Jaké bylo přivítání od rodiny?

Hrozně se na mě těšili. Vím, že poslední dny na ostrově už jsou hodně emočně náročné. Člověk je tam dlouho a hodně se těší. O to hezčí je, když vás rodina čeká na letišti. Přijetí a přivítání bylo velmi vřelé.

Související články

Další články