Módní fajnšmekr Richard Krajčo se chystá na StarDance: Skáče přes švihadlo a těší se na výstřední kostýmy

Módní fajnšmekr Richard Krajčo se chystá na StarDance: Skáče přes švihadlo a těší se na výstřední kostýmy
Zdroj: Herminapress
Zpěvák Richard Krajčo bude letos soutěžit v televizní show StarDance.Frontman kapely Kryštof přiznává, že tancovat zatím vůbec neumí.Kromě Richarda Krajča se můžeme těšit například na herce Marka Adamczyka (vlevo) nebo kajakáře Vavřince Hradílka (uprostřed).Tahle parta známých nás bude od října bavit na televizních obrazovkách.+ 5 fotek+ 6 fotek

Frontman kapely Kryštof, zpěvák Richard Krajčo (45), se v říjnu představí jako jeden ze soutěžících v tanečním klání StarDance. V rozhovoru pro Lifee.cz vysvětluje, jak s volnem naloží zbytek jeho kapely, jak pracuje na své fyzičce a jídelníčku nebo které módní kreace by na parket nejraději vynesl.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 04. 2023 09:00

Zpěvák Richard Krajčo je známým milovníkem luxusní a také výstřední pánské módy. Je jasné, že i v průběhu populární taneční soutěže bude řešit, co na parket oblékne. „Třeba ta průhledná síťovina místo trička, to mě baví," vzpomíná Richard na model, který už v minulosti vynesl například na předávání cen Český slavík. „Mám rád odvážnější styl. Když si člověk vezme sako, tak já raději něco průhledného. Jak to bude vypadat tady, to nevím, ale asi mě budou zajímat ty výstřednější modely," přiznává zpěvák.

Jak se budete na StarDance připravovat?

Od prvního srpna se má začít trénovat, takže prvního srpna začnu a budu tomu věnovat, co je třeba.

Hodláte si k tomu přidat třeba ještě fitko?

Už asi dva měsíce pravidelně skáču přes švihadlo. Začal jsem to dělat kvůli fyzičce na koncertech s kapelou. To mi jako cvičení vyhovuje. Jinak tu posilovnu moc rád nemám, ale moje žena začala hodně cvičit - běhat a veslovat. Mám v ní takovou motivaci a pokaždé, když ona odchází něco dělat, tak jdu také. To švihadlo je pro mě ideální posilovací nástroj a budu se mu věnovat dál.

Budete si držet také zdravý jídelníček? Někdo se třeba vzdá alkoholu, když má před sebou podobně náročný projekt.

Alkohol si odpírat asi nebudu. Ale já jsem vegetarián a snažím se také držet nízký příjem cukru ve stravě. Uvidím, jestli se mi to povede udržet. Nic dalšího měnit nehodlám.

Na TikToku máte hodně tanečních videí. Berete to jako jistou formu praxe?

Ne, tam dělám takové blbosti pro zasmání, aby to člověka rozveselilo, když se podívá. Jinak mé taneční umění je na bodu nula. Začnu to teprve všechno budovat.

Ani do tanečních jste nechodil?

Nechodil. Čeká mě opravdu premiéra.

Jak to skloubíte s kapelou? Čekají vás například letní festivaly.

Letní festivaly budou v pohodě, myslím, že to s těmi tréninky zvládneme. A protože jsem o StarDance věděl s dvouletým předstihem, kapela má na podzim volno. Kluci budou mít práci celé léto a potom budou na dovolených.

Jak vaši účast prožívá vaše žena?

Moje žena i děti jsou nadšené. Drží mi palce a asi ještě dlouho budou, to je asi přirozené.

StarDance je také o módě. Nosíte sáčka a pánské kostýmy i do společnosti? Vídáme vás spíše v extravagantních modelech.

Třeba ta průhledná síťovina místo trička, to mě baví. Mám rád odvážnější styl. Když si člověk vezme sako, tak já raději něco průhledného. Jak to bude vypadat tady, to nevím, ale asi mě budou zajímat ty výstřednější modely. Ale oni nás nakonec stejně budou oblékat do toho, co bude potřeba k vystoupení. Budu to brát jako kostým nebo pracovní nástroj.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články