Reese Witherspoon, Jennifer Garner i Tom Hanks: Dvanáct slavných, kteří mají dokonalé kopie ve svých dětech

Reese Witherspoon, Jennifer Garner i Tom Hanks: Dvanáct slavných, kteří mají dokonalé kopie ve svých dětech
Zdroj: Profimedia
Jako vejce vejci jsou si podobné modelky Cindy Crawford (57) a Kaia Gerber (21). Mámu od dcery odlišuje snad jen Cindyina ikonická piha nad horním rtem.Stejné plné rty, stejný pohled. Shiloh Jolie-Pitt (17) roste do krásy a stále více se podobá mamince Angelině Jolie (48).Najdi sedm rozdílů... Máma Reese Witherspoon (47, vpravo) s dcerou Avou Phillippe (23, vlevo).Zpěvačka Vanessa Paradis (50) má s hercem Johnnym Deppem (60) dvě děti, dcera Lily-Rose (24, vpravo) přitom jako by jí z oka vypadla.+ 9 fotek+ 10 fotek

Když se na miliardářské party ke Dni nezávislosti objevil herec Ben Affleck (50) s dcerou Violet, přítomní ani fanoušci se nestačili divit. Sedmnáctiletá dívka jako by z oka vypadla své mamince, herečce Jennifer Garner (51). Nejde přitom o jediného potomka, kterého byste od věhlasného rodiče prakticky nerozeznali. Kteří jsou ti další?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 07. 2023 08:00

Je naprosto přirozené, že dítě zdědí rysy po rodičích. Někdy to ale příroda namíchá tak, že vyrobí téměř věrný obraz pouze jednoho z nich. A děje se tak samozřejmě i u slavných osobností. Mezi současnými zahraničními celebritami máme hned několik příkladů, kdy byste potomka jen stěží rozeznali od mladšího já hvězdného rodiče. Magazín Lifee.cz pro vás vybral nejvýraznější z nich.

Jennifer Garner a Violet Affleck

Když se Violet objevila na již zmíněném mejdanu po boku táty Bena Afflecka a jeho manželky Jennifer Lopez (53), mnozí zůstali v úžasu zírat. "Kdybyste mi řekli, že je tam s nimi Jennifer Garner (Affleckova exmanželka - pozn. red.), věřila bych vám," stálo v jednom z komentářů na sociálních sítích. Další si pak přidali, že Benovy geny se ani nepokusily výrobu hereččiny kopie zarazit. A opravdu. Sedmnáctiletá dívka má naprosto stejný úsměv, vlasy i nos jako její věhlasná maminka.

Angelina Jolie a Shiloh Jolie-Pitt

To dcera hereckých es Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (59), sedmnáctiletá Shiloh, je svou podobou s mámou známá po celém světě už zhruba dva roky. Právě tehdy se totiž po Angelinině boku objevila na filmovém festivalu v Římě a fanoušci se nestačili divit. Před pandemií covidu znali Shiloh jako dívku, která nosí nakrátko střižené vlasy a chlapecké oděvy. A najednou tu stála slečna s dlouhými kadeřemi v luxusních šatech a jemném líčení, díky čemuž vynikly její ženské rysy, věrně podobné těm maminčiným.

Tom Hanks a Colin Hanks

Dokonalou kopii měl doma také legendární Tom Hanks (66), a to v podobě nejstaršího syna Colina (45), rovněž herce. Pětačtyřicetiletý muž je natolik věrným obrazem svého otce, že byste je ve chvíli, kdy si na sebe vezmou podobné oblečení, jen stěží rozeznali.

Reese Witherspoon a Ava Phillippe

Stejná slova platí i v případě herečky Reese Witherspoon (47) a její dcery Avy (23), kterou má s exmanželem Ryanem Phillippem (48). Dívka s maminkou sdílí stejný tvar obličeje, úsměv i blonďaté lokny.

Meryl Streep a Mamie Gummer

Jablko rozhodně nepadlo daleko od stromu ani v případě čtyřnásobné mámy Meryl Streep (74). Hereččina nejstarší dcera Mamie (39) nejen úspěšně kráčí v jejích stopách, ale také si na sebe vzala maminčinu podobu. Stejné vlasy, úsměv, a dokonce i stejně štíhlý nos.

12 dětí, které jako by z oka vypadly slavným rodičům, najdete v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články