Jennifer Lopez a Ben Affleck se zasnoubili. Téměř dvacet let poté, co se rozešli

Jennifer Lopez a Ben Affleck se zasnoubili. Téměř dvacet let poté, co se rozešli
Zdroj: Showpix
Jennifer se ve videu zaslaném fanouškům pochlubila úchvatným prstenem se zeleným drahokamem.
Ben Affleck a Jennifer Lopez znovu tvoří pár od loňského roku. A jak se zdá, jsou zamilovaní až po uši. Stará láska zkrátka nerezaví.
Poprvé spolu ti dva chodili v letech 2002-2004. A zdá se, jako by od té doby nezestárli ani o den.
Jennifer Lopez před současným vztahem s Benem Affleckem chodila s baseballistou Alexem Rodríguezem. Strávili spolu čtyři roky, v březnu 2019 se zasnoubili, ale svatba se kvůli pandemii koronaviru pořád odkládala. V březnu 2021 pak hrdličky oznámily, že se jejich vztah ocitl v krizi. V dubnu 2021 se oficiálně rozešly. Tou dobou už Jennifer podle všeho randila s Affleckem.+ 4 fotky+ 5 fotek

Hollywoodský pár snů Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49) chystá svatbu! Téměř dvacet let poté, co se rozešli, poklekl herec před nestárnoucí divou a podruhé v životě ji požádal o roku. Zprávu přinesl v sobotu server magazínu Hello!.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 09. 04. 2022 12:00

Ve videu zaslaném fanouškům prostřednictvím newsletteru ukazuje Jennifer monumentální zásnubní prsten se zeleným drahokamem a nemá daleko k slzám. Oděná v zeleném crop topu a oversized svetru si navíc překvapením zakrývá ústa rukou.

O zásnubách se čile mluví od pátku

O zásnubách páru, kterému se během prvního randění před dvaceti lety přezdívalo Bennifer, se šuškalo už od pátku. List New York Post totiž načapal Jennifer Lopez v ulicích Los Angeles právě s inkriminovaným prstenem na ruce.

Dvaapadesátiletá zpěvačka se s Benem Affleckem dala podruhé dohromady v loňském roce. Tedy téměř dvacet let poté, co v lednu 2004 zrušili své první zásnuby a rozešli se. Tehdy spolu chodili od července 2002 a hrdina Pearl Harboru před Jennifer poklekl ještě před Silvestrem.

Jennifer Lopez a Ben Affleck už seznámili své děti

Tentokrát se jejich vztah jeví jako mnohem vážnější. Dokazuje to nejen fakt, že se spolu objevují ve společnosti a jezdí spolu na dovolené, ale už spolu seznámili i své děti. Jennifeřina dcera Emme a Benův syn Samuel například doprovázeli hrdličky na březnové iHeartRadio Icon Award.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články