Modelka Kateřina Sokolová se bude vdávat: Přítel ji před zásnubami podrobil drsné zkoušce

Modelka Kateřina Sokolová se bude vdávat: Přítel ji před zásnubami podrobil drsné zkoušce
Zdroj: Showpix
Nadační fond AutTalk každoročně pořádá hned několik akcí na podporu autistů a jejich rodičů. Do charitativního běhu se zapojil například herec Dalibor Gondík.Také Jiří Bartoška si našel čas pro podporu Nadačního fondu AutTalk, a to v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Kateřina Sokolová s maminkou Vladimírou a tátou Janem, který se stará o modelčina bratra Radovana. Ten trpí těžkou formou autismu.Modelka Kateřina Sokolová je Českou Miss z roku 2007.+ 2 fotky+ 3 fotky

Modelku Kateřinu Sokolovou (32) čeká v létě svatba s politikem Michalem Valentou. Ten ji o ruku požádal během loňské dobrodružné dovolené na Islandu. Webu Lifee.cz manekýna prozradila, jak probíhají přípravy na svatbu, i to, jak na drsném severu zvládala základní hygienu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 03. 2022 12:00

Modelce Kateřině Sokolové se na prsteníčku blýská zásnubní diamantový šperk, který dostala od přítele Michala Valenty. Lifee.cz prozradila, že svatba je sice naplánovaná na konec června, ale do příprav se s Michalem ještě nepustili.

Kateřina Sokolová se připravuje na svatbu

„Vyčkáváme, protože doba je turbulentní. Nejsem typ vystresované nevěsty, která by půl roku dopředu musela mít všechno hotové. Chci se do příprav pustit v příštích týdnech," říká Kateřina.

Jasno už má o týmu, který ji bude na velký den chystat. „Určitě se svěřím do rukou profesionálů. Česat mě bude Márty Tyl a líčit Hristina Georgievska. Nedávno jsme společně fotili kalendář, takže s nimi mám dobré zkušenosti. Vlasy bych chtěla mít částečně stažené a šaty jednoduššího střihu s rukávem."

Kateřina Sokolová tušila, že přítel něco chystá

Žádost o ruku proběhla velmi netradičně, a to uprostřed divočiny na Islandu, kam se Kateřina s přítelem vypravila na deset dní na plachetnici. Trochu jsem tušila, že k tomu dojde, ale nevěděla jsem kdy. Nejprve si Michal chtěl otestovat, jestli zvládnu tyhle podmínky, a za odměnu přišel prstýnek," směje se budoucí nevěsta.

„Pluli jsme po západním pobřeží až na úplný sever Islandu, který je neobydlený. Člověk si tam opravdu sáhne na dno, je tam velký diskomfort, zima a může to být i nebezpečné. Museli jsme se poutat karabinami, abychom nespadli přes palubu. Příroda je tam surová, ale viděli jsme velryby, tuleně a polární lišky," vypráví Kateřina Sokolová o drsné islandské krajině.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kateřina Sokolová (@katkasokolova)

Otázkou na fén Kateřina Sokolová všechny pobavila

Zajímalo nás, jak modelka na plachetnici zvládala základní ženské potřeby, jako je mytí vlasů nebo pravidelná hygiena. „Byla jsem bez debat členem posádky, který se nejčastěji sprchoval. Můj první dotaz byl, jestli si tam můžu fénovat vlasy. Tím jsem všechny pobavila, protože by to vyhodilo generátory," přiznává modelka.

Na Islandu si je zvládala mýt alespoň jednou za čtyři dny. „Naštěstí mají místní v oblibě koupele v horkých pramenech, kterých je tam opravdu hodně. Mají tam sychravo a škaredě, takže se chtějí zahřát. Takový veřejný bazén byl skoro v každém přístavu," ozřejmuje.

Kateřina Sokolová o autismu

Protože duben je měsícem autismu, přineseme vám brzy velký rozhovor, ve kterém Kateřina mluví o svém vztahu s bratrem Radovanem, jenž má těžkou formu autismu. Právě Radovan byl pro Kateřinu hnacím motorem k založení nadačního fondu AutTalk, který se autistům a jejich rodinám dlouhodobě věnuje a podporuje ho také řada známých osobností.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články