13 nezbytností do příručního zavazadla: Bez čeho se pravá dáma neobejdete na palubě letadla?

13 nezbytností do příručního zavazadla: Bez čeho se pravá dáma neobejdete na palubě letadla?
Zdroj: Freepik
Malá, lehká, a přitom výkonná powerbanka, kterou na cestách skutečně oceníte. WINNER GROUP, 349 KčAntibakteriální čisticí sprej na ruce, který hubí viry a bakterie i bez použití vody. HAAN, 179 KčHydratační čisticí a odličovací ubrousky pro osvěžení, očištění a hydrataci pleti kdykoliv, kdy je potřeba. Douglas, 69 KčBezdrátová sluchátka s nabíjecím pouzdrem. TWS, 279 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Čeká vás cesta letadlem a vy stále váháte, co si sbalit do příručního zavazadla? Přinášíme vám tipy na 13 věcí, které na letišti i na palubě letounu zaručeně oceníte.

Dana Klementová
Dana Klementová 26. 02. 2022 14:30

Kromě mobilu, dokladů, potřebných léků, peněz, kapesníků, respirátoru a dalších osobních věcí, které si každý balí naprosto automaticky, máme pro vás ještě pár tipů. Kterých 13 věcí stojí zato si přibalit do příručního zavazadla?

13 praktických věcí do příručního zavazadla

Než se do balení pustíte, nejprve si zjistěte, které věci vaše letecká společnost umožňuje na palubě mít. Nejčastěji se omezení týkají přepravy tekutin. V případě, že cestuje s velkými odbavenými zavazadly, ideálně si co nejvíce věcí uložte do nich.

Jestliže naopak cestujete pouze s příručním zavazadlem nebo vás čeká delší let s přestupy, nemělo by ve vašem kufříku na palubě chybět 13 nezbytností, které během cesty oceníte

Dezinfekce, parfém i zdravá svačina

Které předměty tedy stojí zato si přibalit? Určitě nezapomeňte na dezinfekci, čisticí ubrousky, powerbanku, sluchátka, hřeben, krém na ruce, balzám na rty, parfém a deodorant. Skvěle se vám může hodit také maska na spaní, osvěžující pleťový sprej, ústní voda v tabletách nebo zdravá svačina. Tipy na konkrétní produkty si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články