Nejen Shiloh Jolie-Pitt: Děti, které se stylizují do opačného pohlaví, mají i Madonna či Megan Fox

Nejen Shiloh Jolie-Pitt: Děti, které se stylizují do opačného pohlaví, mají i Madonna či Megan Fox
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Herečka Angelina Jolie se svou nejstarší biologickou dcerou Shiloh, kterou má s kolegou Bradem Pittem. Dívka se odmalička identifikovala jako chlapec a od rodičů vyžadovala, aby ji oslovovali Johne.Shiloh Jolie-Pitt v roce 2019. Jen málokdo by při pohledu na tuto fotografii soudil, že jde o dívku. Shi milovala a miluje chlapecký styl oblékání, oversize mikiny, kalhoty, džínové kraťasy a klukovský sestřih.V roce 2021 proto všichni zůstali paf, když se objevila na červeném koberci v dívčích šatech, s lehkým make-upem a slušivým drdolem. Zdálo se, že její chlapecká éra je passé. Na fotce s matkou Angelinou Jolie a sestrou Zaharou.Jenže koncem minulého roku se vše vrátilo do starých kolejí. Shiloh se nechala ostříhat na ježka a vrátila se k pohodlnému chlapeckému oblečení. Jak vidno, Shi (na snímku se sestrou Zaharou) se stylově a možná i genderově stále hledá.+ 8 fotek+ 9 fotek

Jen málokterý potomek slavných poutá tolik pozornosti jako šestnáctiletá Shiloh Jolie-Pitt. Dcera hollywoodských legend Angeliny Jolie (47) a Brada Pitta (59) se 15 let cítila jako kluk. Najevo to dávala jak oblečením, tak chováním. A ačkoliv před rokem a půl vyrazila do společnosti v krásných šatech, slušivém drdolu a lehkém make-upu, dnes už má opět sestřih na ježka a chodí ve vytahané mikině. Jak se ale ukazuje, není v tom sama. Do opačného pohlaví se stylizují i další děti celebrit.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 23. 01. 2023 09:00

Kromě Shiloh Jolie-Pitt dává přednost chlapeckému oblečení také například sedmiletá dcera české modelky a zpěvačky Jitky Boho (31) Rosálie. Dívčímu stylu zase propadl nejstarší syn Megan Fox (36) a Briana Austina Greena (49) a občas se k němu uchýlí i adoptivní syn zpěvačky Madonny (64) David Banda (17).

Shiloh Jolie-Pitt se znovu vrátila k chlapeckému stylu

Šestnáctiletá Shiloh je každopádně z uvedených dětí nejznámější. A to nejen díky mimořádně slavným rodičům, ale i atraktivnímu vzhledu, který po hollywoodských sexsymbolech zdědila. Modrooká blondýnka je nejstarším biologickým potomkem Angeliny Jolie a Brada Pitta. Kromě straších adoptovaných sourozenců Maddoxe (21), Paxe (19) a Zahary (18) má ještě mladší biologickou sestru Vivienne a bratra Knoxe (oba 14).

Už jako maličkatá trvala Shi na tom, že se cítí jako kluk„Museli jsme jí ostříhat vlasy a pořídit chlapecké oblečení. Považovala se zkrátka za jednoho z bratrů,“ prozradila herečka roku 2011 časopisu Vanity Fair. Vyvinula si něco, čemu s Bradem říkáme černohorský styl. Obléká se jako frajírek. Přesně tak, jako mladí muži v této balkánské zemi. Miluje teplákové soupravy a klasické obleky,“ zdůrazňovala Jolie.

Na podzim 2021 ale přišel šok. Ten kluk od Brangeliny se objevil na premiéře filmu Eternals v Los Angeles jako nádherná slečna s plnými rty, luxusními šaty a elegantním účesem. Proměna v krásného motýla ale netrvala věčně. Krátce před Vánoci 2022 fotografové načapali Shiloh na ulici v sestřihu na ježka a jak jinak, než v její oblíbené vytahané mikině.

Madonnin syn David Banda šokoval červenými šaty

Že si zpěvačka Madonna (64) potrpí na výstřednosti, o tom asi nikdo nepochybuje. Že v jejích stopách ale vykročí i její adoptivní syn David Banda, zaskočilo mnohé. V květnu letošního roku vysoký mladík doprovodil maminku na boxerský zápas Gervonta Davis vs. Rolando Romero a přítomní se nestačili divit, koho si to zpěvačka vede za ruku.

Z potenciálního mladého milence se ale vyklubal právě David, který na sportovní událost dorazil v dlouhých červených tričkových šatech, jež vzešly ze spolupráce značek Adidas a Gucci. Ty doplnil stříbrnými šperky, brýlemi se žlutými obroučkami, černou kabelkou a černými teniskami.

A není to poprvé, co David zaexperimentoval s módou. Loni sdílela Madonna na sociálních sítích video, v němž David předvádí bílé maxišaty s černým potiskem od Mae Couture. Na nohou měl bílé tenisky, na hlavě brýle a na rukou náramky. "Je to tak osvobozující! Víte, co myslím?" říká David v závěru videa. Inu, možná se nám tu klube druhá Shiloh, jen v opačném gardu.

Syn Megan Fox se stal kvůli šatům terčem šikany

Syna, který upřednostňuje dívčí styl, má i sexbomba Megan Fox (36) s exmanželem Brianem Austinem Greenem (49). Desetiletý Noah začal nosit holčičí šaty už ve dvou letech. "Tehdy jsem si koupila spoustu knih, které se této problematice věnovaly. Včetně těch, co napsaly transgender děti," přiznala herečka pro Glamour UK. "Některé pojednávaly o tom, že můžete jako kluk nosit dívčí šaty, když to tak cítíte. Nemusí to přitom souviset s vaší sexualitou," pokračuje Fox, která v současnosti žije s extravagantním muzikantem Machine Gun Kellym (32).

Aby Noah neměl komplexy z toho, že se chová jinak než jeho vrstevníci, Megan ho ujišťovala, že je všechno v pořádku a nemusí se kvůli tomu cítit špatně. Zdaleka ne všichni ale projevili tolik pochopení. "Syn se ve škole stal terčem šikany. Děti se mu smějí, že nosí šaty," uvedla hrdinka Transformers na adresu Noaha, který má podle ní mimořádný hudební talent. Za hodinu je schopný se na klavír naučit Mozartovu symfonii.

Z obavy ze šikany se proto herečka rozhodla nezveřejňovat příliš mnoho fotek svých dětí na sociálních sítích. Vedle desetiletého Noaha má z manželství s Davidem z Beverly Hills 90210 ještě syny Bodhiho (8) a Journeyho (6). Ani ti se stylizace do dívek vůbec neodříkají...

Zdroje informací:

Elle.com

PageSix.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články