Syn, kterým se Tom Hanks nechlubí: Bouřlivák Chet vyráběl kokain, hájí rasistické urážky a jeho poslední vztah řešila policie

Syn, kterým se Tom Hanks nechlubí: Bouřlivák Chet vyráběl kokain, hájí rasistické urážky a jeho poslední vztah řešila policie
Zdroj: Showpix
Chet (druhý zprava) se momentálně živí coby muzikant a herec. Po bouřlivých letech se zdá, že se konečně zklidnil.
S dcerou Michaiah má krásný vztah, byť s její matkou strávil jen jedinou noc. Od té doby se s afroamerickou novinářkou v péči o dcerku střídají.Slušňák Tom Hanks se celý život vyhýbá skandálům. Chet (třetí zprava) proto sám sebe označil za černou ovci rodiny. Do té vedle maminky Rity Wilson (uprostřed) patří ještě Chetův mladší bratr Truman (vpravo) a nevlastní sourozenci Colin (druhý zleva) a Elizabeth (druhá zprava), které měl Tom s první manželkou Samanthou Lewes.
Ač Chet dělá svým rodičům víc starostí než radosti, milují ho naprosto bezpodmínečně. "Je to naše dítě, podporujeme každý jeho krok na cestě životem," přiznal Tom (na snímku se syny Chetem a Colinem).+ 2 fotky+ 3 fotky

Jestli si legendární herec Tom Hanks (65) na něco potrpí, tak je to dobrá pověst rodiny. Po celou kariéru se mu díky tomu vyhýbaly skandály a v očích fanoušků platil za svatouška. To se bohužel nedá říct o jeho prostředním synovi Chetovi (31), kterého má s druhou manželkou Ritou Wilson (65).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 11. 11. 2021 09:00

Na rozdíl od svých tří sourozenců Colina (43), Elizabeth (39) a Trumana (25) nebyl herec a raper Chet nikdy zrovna bezproblémový kluk. V pubertě začal brát drogy a do střetu se zákonem se kvůli tomu dostal v létě 2015, kdy zdemoloval vybavení hotelu nedaleko londýnského letiště Gatwick.

V drogovém rauši rozmlátil televizi

Podle listu Daily Mirror se syn hollywoodské superstar rozlítil poté, co ho trojice děvčat odmítla doprovodit na pokoj, kde by se společně oddávali sexu a drogám. Chet vzteky vytrhl ze zdi televizi a po příchodu mužů zákona se všude po pokoji válelo sklo. Pojišťovna vyčíslila škodu na 40 tisíc korun.

Tím ale přehled Chetových přešlapů zdaleka neskončil. Na hranici zákona v té době balancoval i kvůli opakovanému používání slova negr. Mladý muzikant se tehdy hájil: "A kdo říká, že slovo negr mohou používat jen černoši? Já to vidím tak, že se tímto slovem vzájemně označují hip-hopeři bez ohledu na rasu, což je krásné. Je to slovo, které můžete použít pro kamaráda nebo lásku a nemusí jít nutně o Afroameričana."

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tom Hanks fans 😍 (@tomhanksfanworld)

Dítě počal se známostí na jednu noc

Ač se snažil předstírat, že je v pohodě, realita byla jiná. Chet později přiznal, že mu tou dobou začal fet přerůstat přes hlavu"Prodával jsem kokain, vyráběl kokain, který už jsem nemohl ani šňupat, jak jsem měl zničený nos. A také jsem kouřil crack," šokoval v otevřené zpovědi.

Ještě týž rok na podzim proto nastoupil do protidrogové léčebny. Motivaci měl velmi silnou. Afroamerická novinářka Tiffani Miles, se kterou v drogovém opojení strávil jednu noc, byla totiž těhotná a čekala jeho dítě"Musel jsem se sebou něco udělat. Věděl jsem, že za devět měsíců budu táta, a to je motivace jako hrom," řekl Chet v programu Entertainment Tonight.

A dubnu roku 2016 se mu narodila dcerka Michaiah. Chet ale dlouho sekat latinu nevydržel. Bohužel. Ač o drogách už se v souvislosti s ním nemluví, agresivního chování se zbavit nedokázal. Letos v lednu u něj doma v Texasu zasahovala policie poté, co údajně napadl svou tehdejší přítelkyni Kianu Parker.

Údajně ohrožoval přítelkyni nožem a rasisticky ji urážel

Zatímco Kiana tvrdila, že ji Chet ohrožoval nožem, za což ho udeřila hrncem do hlavy, syn Toma Hankse prohlašoval, že mu Kiana ukradla peníze z kreditní karty. Nejednalo se přitom o jejich první násilnou konfrontaci.

Jak vyšlo najevo z dokumentu, který získal web Pagesix.com, vyhrocená potyčka mezi milenci se odehrála už v době, kdy bydleli v New Orleans. Chet tehdy údajně hodil po Kianě láhev a nazval ji "černou děvkou z ghetta". Soud na základě toho zakázal Chetovi přibližovat se ke Kianě.

Ať už je svérázný muzikant jakýkoliv, jedno mu upřít nelze. O dceru Michaiah se stará jako vzorný táta. A nezřídka mu s ní pomáhají i Tom s Ritou, kteří svého nezdárného syna nikdy nezatratili. "Sám jsem měl velmi blízký vztah s prarodiči a jsem rád, že to tak má i dcera," pochlubil se jednou muž, který se po léčení naplno vrhl na hudební a hereckou dráhu. Momentálně je součástí hudebního dua FTRZ a vystupuje v TV seriálech.

Zdroje informací:

Pagesix.com

Celebsuburb.com

People.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články