Olga Menzelová radí, jak na štíhlou postavu po čtyřicítce: Vyzkoušejte její cvičební sestavu z dětského hřiště

Olga Menzelová radí, jak na štíhlou postavu po čtyřicítce: Vyzkoušejte její cvičební sestavu z dětského hřiště
Zdroj: Herminapress
Olga Menzelová oslavila na konci ledna 44. narozeniny, ale kromě šedin ve vlasech na ní přibývající roky nejsou znát.Olga Menzelová se svými dcerami, Annou Karolínou a Evou Marií.Olga Menzelová do společnosti ráda obléká splývavé sukně a šaty, které opticky prodlužují postavu.Povšimněte si vypracovaných ramenou a štíhlých paží.+ 6 fotek+ 7 fotek

Olga Menzelová (44) se po čtyřicítce a třech dětech udržuje ve formě půstem a pravidelným cvičením. Protože nemá čas jezdit do fitka, cvičí na dětském hřišti. Celou sestavu nedávno zveřejnila, takže si ji můžete na čerstvém vzduchu vyzkoušet i vy. Jdete do toho?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 08. 2022 14:30

Olga Menzelová je vytíženou mámou tří dětí, proto všem ženám v podobné situaci radí cvičit, kdekoli je to možné - třeba v lese nebo na dětském hřišti. Nikam cvičit nechodím, protože na to nemám čas. Je potřeba někam dojít, dojet a tím ztratím čas na cestě, převléci se, pak zase cesta zpět. Takže jen využívám příležitostí během dne," vysvětluje Olga na svém Instagramu.

Olga Menzelová si vždy dokáže poradit

Svou dynamickou cvičební sestavou prý mnohdy na veřejných místech vzbuzuje údiv. „Někdy ty sedící maminky koukají, občas se setkám s jinými zvědavými pohledy, ale to je mi jedno. Nejlépe je řídit se heslem: 'Žij a nech žít.'" 

Podle Olgy stačí několik základních cviků, ze kterých si během procházek uděláte příjemný rituál. Výsledky se potom dostaví samy. „Počty opakování si upravte podle sebe a svých možností," radí Menzelová, říkám to stále svým holkám, musíte si vždycky umět poradit."

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Olga Menzelová (@olgamenzelova)

Olga Menzelová pije vodu s citrónem a drží půsty

Mimo pravidelného cvičení dbá Olga také na zdravý jídelníček. Ráno například nedá dopustit na vodu s citrónem. „Každé ráno, ať už jsem kdekoliv! Sklenice (většinou 0,5 l) teplé nebo vlažné vody s citrónem a špetkou jedlé sody - tlumí kyselou chuť citrónu. A jídlo nejdříve 30 min potom," popisuje jednoduchý návod, jak si poradit s překyseleným organismem a zároveň se po ránu účinně hydratovat.

Účinný je podle ní také půst. „Půsty mám moc ráda. Jen na ně člověk musí být dobře připraven mentálně. A pak to jde samo. Víte, že půsty můžete zpomalit proces stárnutí?" libuje si Olga. Na půsty se podle svých slov těší, odpočine si během nich a nabere novou energii. Začínala dvanácti a později také šestnáctihodinovým půstem„Nic na tom není. U prvního si stačí dát poslední jídlo v 19 hodin večer a snídat můžete v 7 hodin ráno. U druhého, který používám často, jím naposledy v 18 hodin večer a pak nejdříve v 10 hodin ráno."

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články