Playmate Bára Mottlová řeší barvu svého auta: Podle mě je pastelově šedivé, i když muži tvrdí něco jiného

Playmate Bára Mottlová řeší barvu svého auta: Podle mě je pastelově šedivé, i když muži tvrdí něco jiného
Zdroj: Herminapress
Herečka Bára Mottlová dostala náhradní vůz a fanoušci se nemohou shodnout - je šedý, nebo zelený?Muži většinou tvrdí, že je zelený, podle žen zase šedivý.Podle módní redaktorky Lifee.cz Jany Elfmarkové má Bářino auto barvu holubí šedi.Playmate Báru Mottlovou jsme zastihli na vernisáži obrazů Matyáše Bryndy.+ 6 fotek+ 7 fotek

Playmate Bára Mottlová (36) řeší zapeklitou věc. Když se s muži baví o barvě svého dočasného auta, často od nich slýchá, že je zelené. Ona je přitom přesvědčená, že jde o pastelově šedivou barvu. Jak dopadla anketa, kterou ohledně této palčivé otázky vyhlásila pohledná blondýnka na svém Instagramu? A co o odstínu jejího vozu soudí trénované oko módní redaktorky Lifee.cz?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 05. 2023 17:00

Bára Mottlová nedávno rozvířila vášnivou debatu, která upozorňuje na odvěký problém - muži totiž evidentně vnímají barevné spektrum jinak než ženy. Má pro to i důkaz„Mám aktuálně náhradní vůz, který je podle mě pastelově šedivý. Když si vybavíte plastelínu, tak přesně v té barvě. Přijela jsem do servisu a přišel za mnou pán, jestli bych s tím zeleným autem mohla odjet," popsala Lifee.cz nedávnou situaci.

Opáčila jsem, že moje auto je šedivé a že se určitě plete. Došlo mi, že my, ženy, asi opravdu vidíme barvy jinak než muži," zamýšlí se Bára, která o odstínu svého vozu nechala hlasovat fanoušky na sociálních sítích. Podle módní redaktorky Lifee.cz Jany Elfmarkové odpovídá barva Bářina auta holubí šedi. Fotku inkriminovaného vozu najdete ve fotogalerii a můžete nám do komentářů napsat, zda je spíše šedivé, nebo zelené.

V kavárně Cafe Collection se draží obrázky luxusních aut. Jaké je tvé auto?

Jezdím s hybridem a jsem s ním strašně spokojená, protože mám ráda ekologii i ekonomii. Je to autíčko, které není hlučné a všechno se do něj vejde.

Měla jsi někdy auto, které bylo opravdu luxusní?

Měla jsem na víkend Ferrari nebo Porsche. Je fajn se v tom svézt, ale je také pravda, že za hodinu nebo dvě tě to začne štvát. Navíc já nejsem macho, který by se v autě potřeboval čepýřit. Vyžaduji od něj spíše praktičnost, pohodu a pohodlí než okázalost. Navíc se člověk pořád bojí, že to poškrábe nebo nabourá. To potom platíš raketu.

Chápu, neustálý strach.

Stává se mi často, že mě někdo odře. Nedávno do mě na křižovatce nacouval pán, takže aktuálně mám od servisu náhradní vozidlo. Naštěstí jsem zatím neměla žádnou fatální nehodu.

Jaká jsi řidička?

Co jsem si před dvěma lety koupila baráček za Prahou, začala jsem aktivně jezdit a dnes už se za volantem cítím velmi sebejistě. Je velký rozdíl mezi tím, když člověk jezdí po Praze, a na venkově. V Praze jsou řidiči sobečtí, nepozorní a podle mě je víc než polovina kolon způsobená řidiči, ne pracemi na vozovce. Myslím, že lidé neumí řídit a jezdit plynule. To je podle mě největší problém Prahy.

Měla jsi s někým slovní konflikt?

Dříve ano, ale teď už jsem víc v klidu, a dokud to do mě někdo nenapálí, jsem hlavně ráda, že to dopadne dobře. Když už mají řidiči potřebu se vyjadřovat, ať to pro mě za mě dělají. Dnes mě ale hodně pobavil jiný konflikt.

Jaký?

Mám ten náhradní vůz, který je podle mého pastelově šedivý. Když si vybavíte plastelínu, tak přesně v té barvě. Přijela jsem do servisu a přišel za mnou pán, jestli bych s tím zeleným autem mohla odjet. Opáčila jsem, že moje auto je šedivé a že se určitě plete. Došlo mi, že my, ženy, asi opravdu vidíme barvy jinak než muži.

Má ten příběh nějaké pokračování?

Nedalo mi to, podívala jsem se do techničáku a je tam napsaná zelená. Zřejmě jej vystavoval také muž. Udělala jsem anketu na svém Instagramu a podle mých fanoušků je šedozelené.

Vozíš v autě také svého pejska?

Vozím a musím říct, že on je právě takový macho, který by se nejraději vozil v Lamborghini nebo Porsche. Je jaro, takže je jako utržený ze řetězu. Pravda je, že mi připomíná některé řidiče, které potkávám v Praze - startuje po všech psech, ať už jsou velcí, nebo malí. Ale strašně ho baví fenky.

Uvažujete o štěňátcích?

Nevadilo by mi to. Nedávno jsme potkali fenku, která hárala, a paní mě prosila, zda by je nešlo připustit. Bohužel, chlapeček šel na to z boku, takže to nedopadlo. Nevěděl, jak na to. Třeba to časem přijde, jeho potomci by byli určitě úžasní.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články