Májové radovánky známých tváří: Hezké počasí vylákalo ven Agátu se Soukupem, Vignerovou s Kolečkem i Smetanu a Haje s dcerou

Májové radovánky známých tváří: Hezké počasí vylákalo ven Agátu se Soukupem, Vignerovou s Kolečkem i Smetanu a Haje s dcerou
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Agáta Hanychová vyrazila na 1. máje s Jaromírem Soukupem a novorozenou dcerou Rozárkou na Petřín. Kam také jinam, že?Jaromír také Agátu láskyplně políbil pod rozkvetlou třešní.Na Petříně se objevili i manželé Ondřej Novotný a modelka Renata Langmannová.Ani oni neodolali polibku pod třešní.+ 14 fotek+ 15 fotek

Slunečné jarní počasí láká k návštěvám rozkvetlých parků a kulturních akcí slavné zamilované páry, z nichž mnohé se na veřejnosti objevily po dlouhé době. Petr Kolečko si nenechal ujít módní přehlídku, kterou šla jeho novomanželka Aneta Vignerová, a Jaromír Soukup vyvedl Agátu Hanychovou s jejich novorozenou dcerou na Petřín.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 05. 2023 08:00

O tom, že je máj lásky čas nemůže být pochyb. Jak jinak si vysvětlit, že se v posledních dnech ukázaly ve společnosti páry, které se fotoaparátům dlouhodobě a úspěšně vyhýbají. Nebyl to jen scenárista Petr Kolečko, který na přehlídku Tatiany Kovaříkové doprovodil modelku Anetu Vignerovou. Se svou manželkou se sladil v tmavé barvě a galantně jí nesl květinu, kterou modelka dostala v závěru přehlídky.

Narozeninový koncert Felixe Slováčka zase v pražské Lucerně navštívila legendární lady soul, zpěvačka Marie Rottrová, které dělal garde manžel Milan Říha. Marie letos oslaví 82. narozeniny a na svůj věk rozhodně nevypadá. Na koncert oblékla černý kalhotový kostýmek a bílou blůzku, jak se na dámu jejího věku sluší a patří, nešetřila přitom úsměvy. Koncert navštívila také manželka Felixe Slováčka Dagmar Patrasová. Jak jim to spolu slušelo, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Hanychová s Chanelkou, Soukup jako Travolta

Modelka Agáta Hanychová si tři týdny po porodu vyšla na procházku s partnerem Jaromírem Soukupem a chybět nesměla ani jejich novorozená dcera Rozárka. Agáta se s partnerem dokonale sladila - oblékla dlouhé černé šaty s krátkým rukávem, které doplnila koženou kabelkou Chanel v jejím typickém prošívání caviar. Jaromír vynesl mladistvé džíny, které doplnil ležérním basic bílým tričkem a černým koženým křivákem. Chyběly snad jen sluneční brýle a Jaromír by byl za kopii Johna Travolty.

Dříve se v šestinedělí vůbec nevycházelo, takže jsem trochu v šoku z toho, kolik je tu lidí, ale perfektně si to užíváme,“ prozradila spokojená Agáta webu Extra.cz„Jsem v šoku z toho, jak Jaromír funguje jako otec. Opravdu se nebojí být s Rózou sám, takže já už byla nakupovat jídlo, byla jsem i v drogerii. Je fakt úžasný! Jediný, co je nevýhoda, je to, že nemůže kojit,“ chválí Jaromíra usměvavá modelka.

Bára Mottlová ve slamáku odtajnila přítele

Na Petřín vyrazila také playmate Bára Mottlová, která zde pod rozkvetlou třešní líbala nového přítele, finalistu Muže roku 2022 Davida Plevu. Ten svoji milou doprovázel v černém žebrovaném svetru s krátkým rukávem a černých džínách. Bára, jak je jejím dobrým zvykem, oblékla o poznání rafinovanější outfit. Na Petřín vyrazila ve světle hnědých šatech na ramínka s velkorysým výstřihem, které doplnila hravým jarním slamákem a bílými teniskami.

„Jsme spolu už devět měsíců. Máme se moc rádi. Mrzí mě, že teď mám dost práce a trochu se míjíme. Ale tříbím si priority a začíná být pro mě důležité trávit večer doma s fajn člověkem," sdělila Bára tiskové agentuře Herminapress. Vedle mladšího přítele celá září. „Hodně mi pomáhá s úpravou domku, ale protože je mi s Davidem dobře v jeho Teplicích, tak na tu úpravu ani moc nespěchám.“

Smetana i Arichteva ukázaly děti

Jarního počasí využily i další známé osobnosti. Zpěvačka Emma Smetana vyvedla do pražského parku Grébovka partnera Jordana Haje a jejich mladší dcerku Ariel Avu (2). Jordan se v teplém počasí spokojil s cihlově červeným svetrem s knoflíky, bílým tílkem a černými kalhotami, Emma raději ještě oblékla dlouhý károvaný kabát, pod kterým už si vystačila jen s mentolovým crop topem, bílými kalhotami a teniskami. Dvouletá Ariel Ava byla oblečená do smetanové prošívané bundy a kalhot ze stejného materiálu, na nožkách měla nazuté šedivé kotníčkové boty. Na hlavě jí rodiče udělali roztomilou palmičku.

Také režisér Biser Arichtev s manželkou Veronikou vítají první jarní paprsky. Se synem Lukou (2) ale pro změnu navštívili natáčení filmu Jak přežít svého muže podle předlohy herečky Jany Bernáškové. Veronika oblékla stejně jako Jaromír Soukup černý kožený křivák, který ovšem doplnila slunečními brýlemi, Biser si vzal neformální černou mikinu a barevnou kšiltovku, outfit doplnil výraznými modrými hodinkami. Dvouletý Luka byl oblečený do béžové teplákové soupravy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články