Móda z premiéry Já, diktátor: Pazderková odhalila bříško v crop topu, Žilková byla za vílu

Móda z premiéry Já, diktátor: Pazderková odhalila bříško v crop topu, Žilková byla za vílu
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Herečku Ivu Pazderkovou při výběru outfitu oslovil trend cop topu, kterým doplnila široké kalhoty a sako nadměrných rozměrů. Doplňky ale vybrala ryze večerní, zlaté psaníčko přidalo jejímu výslednému vzhledu na efektu.Emma Smetana odložila kreativní džínovinu z fashion weeku a sáhla po strohé kombinaci saka a smokingových kalhot v oversize provedení. Blůzka s květinovými knoflíky dodala modelu ryze ženský prvek.Lahvově zelené šaty s rafinovaným tylovým detailem, prodlužujícím koktejlovou délku pouzdrové základny, ladí s rusými vlasy houslistky Markéty Muzikářové. Model zdobí i nepřehlédnutelný dekolt.Formálně pojal premiéru partner Veroniky Žilkové Josef Holomáč. Dorazil v elegantním černém obleku se všemi náležitostmi – lakýrkami i úzkou jednoduchou kravatou.+ 9 fotek+ 10 fotek

Divadlo Broadway představilo ve středu nejnovější hru z pera Lukáše Pavláska Já, diktátor, kterou si nenechali ujít nejen její hlavní protagonisté a jejich protějšky, ale ani příznivci z řad známých tváří. Zpěvačka Emma Smetana (35) se zahalila do oversize saka, Iva Pazderková (43) naopak nechala vyniknout své vysportované bříško v crop topu a hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (19) rozsvítila foyer ostře růžovou.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 20. 04. 2023 13:05

Nová komedie, kterou napsal herec a stand-up komik Lukáš Pavlásek, je inspirovaná současnou válečnou situací na Ukrajině a pozná se v ní prý každý nechvalně známý diktátor světových dějin. Vedle účinkujících do divadla Broadway ve středu večer dorazila také řada známých hostů.

Smetana odložila extravaganci, Haj provětral sbírku prstenů

Po víkendu na pražském týdnu módy, kde si užili výrazně odvážnější a důmyslně sladěné kreace, dorazili Emma Smetana a její partner Jordan Haj na divadelní premiéru v usedlejších modelech. Zpěvačka doplnila elegantní smokingové kalhoty s lampasy strohou blůzkou s límečkem, na které vynikaly výrazné knoflíky ve tvaru květiny.

Černobílou kombinaci pak dotáhla nadměrně střiženým dvouřadým sakem s projmutím v pase v temně modrém tónu. Zjevně si chtěla užít pohodlný model do posledního detailu, proto místo lodiček sáhla do botníku pro šněrovací "martensky". Jordan ji doprovodil v ležérním modelu, skoro to vypadalo, jako by právě sesedl z motorky. Jednoduchost pak doháněl nepřehlédnutelnými šperky v podobě celé sbírky prstenů.

Pazderková skryla crop top a kožený detail pod objemné sako

Přestože je na svou vysportovanou postavu patřičně pyšná, odvážnou, ale trendy kombinaci širokánských kalhot doplněných o titěrný crop top se herečka Iva Pazderková rozhodla schovat pod lehce neforemné proužkované sako. Stejně skryt zůstal i kožený prvek, kterým oživila horní partie.

Doplňky ale Iva volila s citem a vkusem. Vsadila na klasiku v podobě zlatého psaníčka a sametových střevíčků s nařasením. Fotografům pak vedle kamaráda Pavláska zapózovala s jeho manželkou a pěkně spolu ladily. Komikova žena pojala večer slavnostněji a předvedla jednoduché midaxi šaty s řasenými rukávky a špičaté společenské střevíčky.

Žilková přivolávala jaro květovanou kreací

Představitelka jedné z hlavních rolí Veronika Žilková (61) si na své oblíbené scéně, kde momentálně účinkuje ještě ve hře Okno mé lásky, po představení užívala pozornost v letně vyhlížejících šatech s odhalenými zády, které zdobily květované motivy a holčičkovský detail v podobě bohatého žabičkování.

Rozjařená herečka pojala i zbytek večerního modelu v letním duchu, když jej doladila doplňky v pudrových tónech a zlatavým odstínem blond vlasů. Jak to slušelo i dalším hostům premiéry, to si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články