Agáta Jaromíra Soukupa startuje: Nemáme žádný scénář a hodně přeháníme, říká Hanychová o nové reality show

Agáta Jaromíra Soukupa startuje: Nemáme žádný scénář a hodně přeháníme, říká Hanychová o nové reality show
Zdroj: Herminapress
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup představí 5. září veřejnosti svoji reality show trefně nazvanou Agáta Jaromíra Soukupa.V každém dílu pořadu se prý veřejnost dozví nějakou pikantnost z jejich vztahu.Podle Agáty Hanychové má Jaromír Soukup skutečně vlastnosti hodné Jamese Bonda.Zamilovala se prý také do jeho nohou.+ 6 fotek+ 7 fotek

Na televizi Barrandov startuje reality show trefně nazvaná Agáta Jaromíra Soukupa. Jak hlavní protagonistka Agáta Hanychová (37) sdělila magazínu Lifee.cz, je zvědavá, jak se pořad bude líbit divákům, a prozradila, že hned v prvním díle se objeví její první velká hádka s Jaromírem Soukupem (53).

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 09. 2022 17:00

Co bylo předmětem tohoto sporu, se diváci dozvědí už v pondělí večer v prvním díle. Na obrazovkách se pořad objeví třikrát týdně.

Agáta přestává kouřit a Soukup údajně nežárlí

„Nemůžu prozradit víc. Když se na to diváci mrknou, zjistí to," říká modelka tajuplně. Podle všeho se zřejmě nepohádali kvůli kouření, které si Jaromír Soukup přál, aby Agáta omezila. „Jaromír to řekl s velkou nadsázkou, ale ano, snažím se přestat. Jak úspěšně? To bych asi více nespecifikovala. Prostě se snažím," dodává modelka. Odmítá také tvrzení, že by za jejich hádkou stála žárlivost„On nežárlí. My si z toho opravdu děláme srandu a hodně přeháníme."

Scénář neexistuje, všechno bude doopravdy

První díl už viděla Agátina matka Veronika Žilková, ale z nadcházejících reakcí veřejnosti je modelka zatím trochu nervózní a doufá, že show bude mít úspěch. Nemáme napsaný žádný scénář, bude to opravdu reality show. Témata jednotlivých dílů vymýšlíme dohromady. Vždy to bude jedno téma a určité linky, kterých se budeme držet," vysvětluje Hanychová.

Jaromír je podle všeho empatický a zodpovědný muž, který jí dokáže poskytnout dokonalou oporu a zázemí. Postarat se umí také o obě její děti, včetně mladší, téměř pětileté dcerky Mii, kterou má Agáta s exmanželem Jakubem Prachařem (39). „Strávili jsme spolu tři týdny ve Španělsku, kde jsme byli také s Miou, a mají spolu opravdu krásný vztah," míní modelka.

Kryšpín vidí v Soukupovi Jamese Bonda

Když syn Agáty Hanychové Kryšpín poprvé viděl Jaromíra Soukupa, řekl o něm, že vypadá jako James Bond„Souhlasím s tím přirovnáním. To by si přál snad každý, aby o jeho partnerovi děti prohlásily, že vypadá jako James Bond," směje se modelka, „mě samozřejmě potěšilo, že v něm vidí takovou ikonu."

Také Agáta ve svém partnerovi vidí některé vlastnosti agenta 007Je to spravedlivý a čestný muž. A hrdina," dodává brunetka, kterou Jaromír Soukup přitahuje také po fyzické stránce. „Říkám snad v každém rozhovoru, že jsem ho sbalila, protože se mi líbí jeho nohy. A to stále trvá," usmívá se spokojeně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články