Pro Českého lva si Marsell Bendig přišel v doprovodu krásné Lucie: Mací si to zasloužil, lichotila mu

Herec Marsell Bendig získal Českého lva za výkon ve vedlejší roli ve filmu BANGER.Po přímém přenosu se dal do hovoru s dalším čerstvým držitelem Českého lva Michalem Kernem.BANGER. byl Marsellův první film a v hraní hodlá pokračovat. Ještě před slavnostním večerem dostal z TV Prima nabídku na účinkování v seriálu Banáni.Marsella doprovodila do Rudolfina kamarádka Lucka.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herec Marsell Bendig (24) ohromil celou republiku svým výkonem ve filmu BANGER., za který v sobotu večer získal Českého lva. V rozhovoru pro Lifee.cz promluvil o svých pocitech před slavnostním ceremoniálem, ale také po něm, kdy už sošku pevně třímal v rukou. Kam ji doma hodlá umístit?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 03. 2023 15:00

Herec Marsell Bendig získal Českého lva za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu BANGER., paradoxně šlo o jeho vůbec první film. Do pražského Rudolfina v sobotu dorazil s kamarádkou Lucií. „Už jen to, že jsem nominovaný, pro mě strašně moc znamená, a jak to dnes dopadne, to nechám na pána Boha," uvedl pro Lifee.cz před přímým přenosem. Marsellův slavnější bratr Jan, zpěvák a finalista SuperStar, prý přímý přenos sledoval s celou rodinou z pohodlí obývacího pokoje.

Marsell Bendig o šarvátkách s bratrem

V průběhu let to byl právě Jan, kdo Marsella v inspiroval a u koho mladší z bratrů hledal oporu. „Určitě si oba radíme, jak on mně, tak já jemu. Ať už v otázce oblečení, skladby, čehokoliv," prozradil herec a dodal, že nějaká sourozenecká rivalita mezi nimi také probíhala. Když jsme byli děti, kradl jsem mu nějaké časopisy a plakáty. Byly to hlavně plakáty. Chris Brown a podobní umělci," upřesnil.

Bendigova partnerka si brousila zuby na Dyka

Na slavnostní večer se Marsell Bendig nechal obléknout oblíbenou návrhářkou svého bratra Debbie Brown a těšil se z osobností, které měl možnost poznat. „Doufám, že si udělám fotku snad s každým, kdo tady dnes večer je. A moc se na to těším. Moje Lucie doufá, že uvidí Vojtu Dyka, protože je jeho velkou fanynkou. Chce ho ulovit a udělat si fotku," smál se.

Málem jsem se rozbrečel, přiznal po přenosu Bendig

Po skončení přenosu, kdy už sošku Českého lva svíral v rukou, byl Marsell Bendig stále dojatý. „Já se stále nemůžu vyjádřit. Jsem z toho hotový, jsem v šoku, málem jsem se rozbrečel a už se těším, až to zavolám mámě a tátovi," chrlil ze sebe. Podle kamarádky Lucie bylo nad slunce jasné, že cenu získá - přesto tomu mladý herec nevěřil. „Já to čekala. Ještě doma jsem mu říkala: ,Maci, máš připravený nějaký proslov?' A on: ,Ne, nemám, nech mě bejt, já jsem nervózní.' Má to tak být, Macek je výborný a tu cenu si zasloužil," chválila parťáka Lucie.

Marsell poděkoval rodičům prostřednictvím Lifee.cz

Ve svém projevu prý Marsell zapomněl poděkovat těm nejdůležitějším osobám ve svém životě a prostřednictvím Lifee.cz to hodlal napravit. Byl jsem tak mimo, že jsem ani nevěděl, co říkám. Zpětně si to vůbec nevybavuji. Chtěl bych poděkovat rodičům. Moc je miluju a zapomněl jsem to říct," kál se. Křišťálovou sošku chce umístit k sobě domů nebo právě k rodičům. A už teď plánuje sbírku ocenění rozšířit. Doufám, že budu hrát, co nejvíc to půjde. Modlím se za to a doufám, že takových krásných večerů bude víc," uzavřel Bendig.

Související články

Další články