Rituály Adély Gondíkové a Jiřího Langmajera: Na výročí svatby se milujeme a po divadle si doma vždy dáme společně pivo

Rituály Adély Gondíkové a Jiřího Langmajera: Na výročí svatby se milujeme a po divadle si doma vždy dáme společně pivo
Zdroj: Lifee/Renata Bušková
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer oslavili na filmovém festivalu v Karlových Varech čtvrté výročí svatby.Oba se večer vypravili na luxusní party Cartrec, jehož je Jiří ambasadorem.Na hvězdném páru je vidět, že jsou stále zamilovaní.Podle Adély Jiří stále nesundal růžové brýle.+ 5 fotek+ 6 fotek

Hvězdný pár Adéla Gondíková (49) a Jiří Langmajer (57) oslavili na festivalu v Karlových Varech čtyři roky od své svatby. V rozhovoru pro Lifee.cz herecký pár nečekaně otevřeně odhaluje zákulisí společného soužití. Kdo z nich luxuje, věší prádlo nebo myje nádobí? Jak je to s venčením jejich fenky Maybe? Mají nějaké společné rituály? Kdo zapomíná na důležité termíny? Jiří dokonce bez příkras odhaluje, jak hodlají oslavit výročí svatby.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 07. 2023 12:00

Herecký pár Adéla Gondíková (49) a Jiří Langmajer (57) se brali v létě roku 2019. Společné soužití dvou časově vytížených herců může být oříšek, byť jsou podle všeho i po letech zamilovaní jako dva puberťáci. V rozhovoru pro Lifee.cz si Adéla například pochvaluje, že dům je díky jejímu manželovi čistý a upravený, jako by snad měli uklízečku.

"Jirka všechno dělá. On i vysává, myje nádobí, včera dokonce vyndal pračku. On je opravdu hrozně hodný. Takže třenice vlastně nemáme. A pokud ano, jsou to třenice časové," vysvětluje herečka, která si na svém muži nejvíce chválí jeho romantickou povahu a také to, že stále nesundal růžové brýle. "Co je na Adéle nejhezčí? Že i když je nenalíčená, tak je krásná. Na rozdíl od jiných žen," dodává zamilovaný Jiří Langmajer.

Náš problém je jediný - čas

Adélo, jaké róby máte v Karlových Varech?

Adéla: Nemám žádnou, nosím jen tepláky, nic nemám, takže na tyhle velké večírky nejsem připravená. Ale my jsme přijeli jen na dvě akce. Jedna je tato, na které se potkáváme, a potom večírek Cartec, kde je Jirka ambasadorem. A já jsem si vybrala šaty právě od paní Sedláčkové. Moc se mi líbily, jsou v barvě královské modře a večer je obléknu.

Mimo módní přehlídku zkoušíme na tomto odpoledním koktejlu také mobilní aplikaci Couplii pro páry. Jak byste ji využila?

Adéla: Já ji ještě nemám, ale říkala jsem si, že by si ji manžel možná měl stáhnout. Protože já si určité věci pamatuji, respektive mám je napsané v diáři - hlavně pokud jde o narozeniny a podobně. Jsou to data, která člověk potřebuje vědět s předstihem. No a kdyby si tuhle aplikaci stáhnul můj manžel, tak by třeba věděl, že zítra máme výročí svatby.

Máte papírové diáře?

Adéla: Máme. On má velký papírový diář. To já už nemám. Mnoho let jsem si vedla digitální i papírový, ale potom mě to nějak přestalo bavit a několik let už mám jen ten digitální. Stahuji si všechno na ten mráček a pokud mám nový telefon, nebo se rozbije, tak se mi to do telefonu znovu stáhne. Spoléhám na to, ale papír je papír.

Jak ve vztahu řešíte drobné neshody a třenice? A kvůli čemu vlastně vznikají?

Adéla: Máte pravdu, většinou jsou to prkotiny. Ale zrovna mytí nádobí to není, to Jirka všechno dělá. On i vysává, myje nádobí, včera dokonce vyndal pračku. On je opravdu hrozně hodný. Takže třenice vlastně nemáme. A pokud ano, jsou to třenice časové. Mám hodně práce a mnohdy je to jiná práce, než má zrovna on. Ale Jirka potřebuje, abych měla volno, když má zrovna volno on. A to je problém.

Už to vypadá, že si to musíme plánovat roky dopředu. Já na to moc nejsem, jsem spíše spontánní typ: "Jé, teď mám zrovna tři dny volno, tak někam pojedeme!". Jirka musí mít všechno předem naplánované - a ještě v tom svém diáři. Všichni filmaři už to znají a trošku se mu smějí, když tu velkou plachtu vytáhne. "Tak, co budeme dělat v lednu v roce 2024?". Smějeme se, že tohle už dělá jen Pavarotti a my.

Já si pamatuji data, Jirka je větší romantik

Umíte být romantičtí?

Adéla: Já jsem trošku cynik a všemu se tak trošku směju. Ale on je v tomto hrozně hodný. Když už si teda vzpomene, tak mě pozve na večeři a k tomu mi koupí i nějaké dárky a tak.

Jiří: Copak mě tady pomlouváte, děvčata?

Adéla: Zrovna říkám, jak jsi romantický.

Jiří: Já? Já jsem vždycky byl romantik. Akorát to nikdo neuměl odhalit.

Adéla: Zrovna zítra máme výročí svatby.

A vy si to, Jiří, pamatujete?

Jiří: Pamatuju, to budeme zrovna souložit.

Zajímá mě spíš, jak fungujete v páru. Shodnete se?

Jiří: Jako v tom souložení? Povětšinou se shodneme ve všem.

Využili byste, Jiří, mobilní aplikaci pro páry?

Jiří: Určitě by se to hodilo na termíny narozenin rodinných příslušníků. Uvidíme, co nám to přinese.

Ptala jsem se vaší ženy, kvůli čemu se nejčastěji hádáte? Mytí nádobí, vynášení koše...

Jiří: To všechno dělám já! Takže doma není o čem. Tam je naklizeno, umyté nádobí a hlavně vyluxováno. A také pověšené prádlo, to jsem věšel zrovna včera. Jsem naprosto ideální manžel.

Nejvíc je společná procházka se psem

Vycházky s pejskem máte na starost také vy, nebo chodíte společně?

Jiří: Samozřejmě, že chodíme společně.

Adéla: Na starost, to je hrozně kruté, já s ní chodím hrozně často, jen se u toho nefotím!

Jiří: Aduš chodí častěji než já, protože já bývám pryč.

Adéla: A já jsem ranní ptáče, takže s ní chodím ráda.

Jiří: Když máme tu šanci a můžeme jít spolu, tak je to to nejhezčí, co může být.

Máte nějaké společné rituály? Třeba ranní kávu?

Adéla: To nestíháme, protože každý vstáváme jinak. Ráno určitě ne. Ale večerní rituál je možná ten, že když přijdeme z představení, tak si dáme to pivo, plzínku. Jedna plzínka tam vždycky zahučí.

Jiří: Někdy i dvě.

A nějaká oblíbená místa? Navštěvujete třeba z nostalgie stejné podniky?

Adéla: Jsme hrozní vesničané, takže do restaurací moc často nechodíme.

Jiří: Ale vracíme se na místa, kde se nám líbilo. A teď myslím různě po světě.

Adéla: To ano, když se nám někde na dovolené líbí, tak se tam potom moc rádi vracíme. Potom zase litujeme, že jsme nepoznali něco jiného. Jenže to už zase není čas.

Co je na Adéle nejhezčí, Jiří? A co je nejhezčí na Jiřím, Adélo?

Jiří: Co je na Adéle nejhezčí? Že i když je nenalíčená, tak je krásná. Na rozdíl od jiných žen.

Adéla: On má růžové brýle, to je na něm nejhezčí.

Jiří: Na ní je nejhezčí, že je přirozeně krásná. A že to nemusí dohánět tím, čím to dohání 80 % žen.

Adéla: On je hodný, já to říkám pořád, že je hodný a romantický.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články