Sdílení trendů ve Varech: Bočanová s Bagárovou oblékly stejná saka, Peštová a Rolins zvolily stejný účes

Sdílení trendů ve Varech: Bočanová s Bagárovou oblékly stejná saka, Peštová a Rolins zvolily stejný účes
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Hana Vagnerová byla na přípitku v Moët & Chandon ozdobena šperky Messika. Pozorně se podívejte na náušnice. Jen o den později vynesla tytéž náušnice i modelka Pavlína Němcová. Jak vidíte v detailu, šperky značky Messika jsou nepřehlédnutelné.+ 11 fotek+ 12 fotek

Slavné dámy se na karlovarského festivalu předváděly v modelech českých návrhářů a nechaly se přizdobit šperky někdy až za miliony korun. Tým magazínu Lifee.cz si ve Varech všiml i pár podobností v outfitech jednotlivých hvězd. Zaznamenali jste, že například Mahulena Bočanová a Monika Bagárová oblékly tentýž model saka?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 11. 07. 2023 10:30

Festival ve Varech trvá přes týden a hvězdy už dopředu plánují své outfity a domlouvají se s návrháři a stylisty, co si na sebe vezmou. I tak se občas stane, že se nějaký kousek objeví vícekrát a nemá jej exkluzivně jen jedna dáma. Podívejte se s námi na trendy kousky, které se během festivalového týdne opakovaly.

Sako s 3D květy Mahuleny Bočanové a Moniky Bagárové

Nádherné kousky z dílny značky udržitelného, eticky a ekologicky vyráběného oblečení On The Boat oblékly dvě slavné dámy. Mahulena Bočanová (56) zvolila upcyklovaný model Flower jacket na přehlídku Beaty Rajské. Hned den poté oblékla stejné sako i Monika Bagárová (29) ovšem ve světlém provedení. Model, který se prodává za 14 800 Kč, je zdobený 3D květy a Monika do ladících šatiček oblékla i dceru Ruminku, jak se můžete podívat v galerii.

Drdol s twisty Daniely Peštové a Dary Rolins

Během filmového festivalu jsme vám přinášeli i vlasové zpravodajství a hned v prvním, ze zahájení, se objevil zajímavý účes Daniely Peštové. "Topmodelka Daniela Peštová (52) na zahájení festivalu rozhodně zazářila. Vše bylo dokonale sladěné. Musím ale přiznat, že když jsem viděl její účes z jiných úhlů než zepředu, byl jsem trochu překvapen. Twisty bych já osobně k tomuto looku nevolil. Trochu mi pak účes připomínal „markeťáky“ z devadesátek (pozn. účesy moderátorky Markéty Mayerové, které vyšly i jako kniha). Daniele to na kráse neubralo. Je nádherná a noblesní, tak i tento look unese," pronesl k účesu kadeřník Honza KořínekVe finále se mu ovšem líbil o chloupek více než účes na závěrečném ceremoniálu.

Daniela se na festivalu svěřila do péče kadeřníkovi Martinovi Tylovi a ten tvořil v Elle Beauty Lounge účesy více hvězdám. Hned druhý den se tak v téměř totožném účesu s twisty objevila i Dara Rolins (50), která tak vyrazila na party v centru Karlových Varů. Které dámě to slušelo více, se můžete podívat do galerie.

Diamantové náušnice si podělila Hana Vagnerová a Pavlína Němcová

Většinu šperků mají hvězdy na karlovarském festivalu zapůjčené a mnoho šperků propůjčovali přímo ve VIP sektoru Elle Beauty Lounge. Právě odtud odešla jeden den v náušnicích značky Messika herečka Hana Vagnerová (40) a další den modelka Pavlína Němcová (51). Vzhledem k tomu, že šlo o velké a výrazné diamantové náušnice, nešlo si nevšimnout, že jde o ty samé.

Krásný model francouzské značky, která vznikla v roce 2005, doladil outfit oběma ženám. Cenově se modely značky Messika pohybují od desetitisíců až po statisíce. 

Jaké další kousky se na festivalu objevily "dublovaně", se můžete podívat do galerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články