Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Foukaná Kolářové se povedla, vlny sedly Peštové, ale Nerudovou jsem skoro nepoznal

Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Foukaná Kolářové se povedla, vlny sedly Peštové, ale Nerudovou jsem skoro nepoznal
Zdroj: Herminapress/Renata Bušková/koláž Lifee
Herečka Daniela Kolářová měla podle Honzy Kořínka krásnou foukanou. "Myslím si, že herečce Daniele Kolářové prospělo, že si nechala vlasy trochu poporůst. Poslední měsíce jsem ji vídal v takovém krátkém, skoro až pánském střihu, a to mě na ní tolik nebavilo," říká k účesu Honza Kořínek.Daniela Kolářová byla hlavní českou hvězdou závěrečného večera. Šaty byly z dílny Borise Krále. Elizaveta Maximová si nechala vlasy vyčesat do drdolu. + 11 fotek+ 12 fotek

Módní shrnutí závěrečného večera už jste si na Lifee.cz mohli přečíst, ale jak na tom byly slavné dámy s účesy? Byl závěrečný večer plný nádherných kreací, nebo by bylo vhodnější inspiraci pro účes na společenskou událost hledat jinde? Honza Kořínek zhodnotil účesy hvězd z posledního večera 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 07. 2023 09:00

Vlasová policie z festivalu ve Varech vás provedla několika večírky a kadeřník Honza Kořínek pro Lifee.cz sepsal několik hodnocení účesů slavných dam. Na závěrečném večeru sice nebylo tolik hvězd, jako tomu bylo při zahajování, ale i tak nebylo o zajímavé úkazy nouze.

Jak zhodnotil závěr festivalu z pohledu kadeřníka Honza Kořínek, se můžete dočíst níže.

Daniela Kolářová s povedenou foukanou

Myslím si, že herečce Daniele Kolářové (76) prospělo, že si nechala vlasy trochu poporůst. Poslední měsíce jsem ji vídal v takovém krátkém, skoro až pánském střihu, a to mě na ní tolik nebavilo. Na převzetí Ceny prezidenta festivalu za přínos kinematografii se oblíbená herečka připravila krásně a s noblesou. Jednoduchá, ale povedená foukaná je za mě správnou volbou. Mně se to líbí a myslím, že jejímu vlasovému stylingu není co vytknout.

Rozpuštěné vlny Daniely Peštové

Týden se s týdnem sešel a modelka Daniela Peštová (52) dává možnosti srovnat zahájení a zakončení filmového festivalu ve Varech – přiznám se, že její look na zahájení mě zaujal více. Rozpuštěné vlasy vždy působí totiž o něco ležérněji. Vlny jsou ale pěkné, v trendu a rozhodně si je Daniela může dovolit. Takže podtrženo sečteno – zahájení za jedna, zakončení za dvě. (smích)

Šik účes Elizavety Maximové

Herečka Elizaveta Maximová (31) je krásná žena, která toho spoustu unese a prodá. Proto si může dovolit i výraznější účesy, ale abych se přiznal, tento sepnutý účes mě tolik neoslovil. Líbí se mi, jak funguje zepředu – to mi přijde šik! Objem v zadní partii už na mě takový dojem nedělá. Ale musím zase uznat, že jako total look mně to nějak nevadí. A z toho, co bylo k vidění na zakončení MFF KV se rozhodně její vlasový styling řadí mezi ty povedené.

Vlnky Danuši Nerudové nesedly

Danuše Nerudová (44) na závěrečný večer filmového festivalu totálně změnila image. Zprvu jsem ji ani nepoznal. Ale znám to, když ženy touží být chvíli někým jiným. Bohužel tyto zlámané vlny utažené v týle nejsou mým šálkem kávy, a vůbec mě neoslovily. Vlastně se mi to moc nelíbí. Píšu to nerad, protože jinak je mi Danuše velmi sympatická a den předtím jí to v klasické a hezky zpracované foukané moc slušelo. Ale tyto vlnky za mě ne.

Mokrý efekt a pramen na čele Aleny Dolákové

Herečce Aleně Dolákové (34) bych chtěl poslat pochvalu a bobříka za odvahu. Její vlasový look je totiž rozhodně jeden z nejvýraznějších, které jsme mohli ve Varech na červeném koberci vidět. Vlny, mokrý efekt a přilepený pramen na čele – to mám rád. Je to fashion, ale upřímně, v tomto případě bych jej volil jako look na focení, kdy si můžete ženu nastavit do slušivé pózy, pohlídat, aby to slušelo jí, účes vyzněl tak, jak má, a aby to do sebe všechno zapadlo. To si myslím, že se tady ne úplně potkalo. Takže - účes se mi líbí, ale na jinou příležitost.

DJ Lucca ve vlnách, které jsou trendem léta 2023

Co se jednoznačně potvrdilo na letošním Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary, je to, že v oblibě byly různé varianty vln, je to pokračující trend roku 2023 a jsem rád, že většina, které jsme mohli vidět, byly povedené. To dokazuje i styling DJ Lucca (35) – její vlnobití patří k těm o něco pevnějším a ne tolik rozčesaným. Chápu to, Lucca má totiž jemnější vlasy a v tomto případě, kdyby se vlny hodně rozčesaly, nemuselo by po procházce na červeném koberci po nich být ani vidu ani slechu. Takže správná volba. Sluší jí to a já jsem spokojen.


Kdo je Honza Kořínek?

Během deseti let se Honzovi podařilo vybudovat oázu klidu v centru rušných Královských Vinohrad v Praze. Jeho Hair studio Honza Kořínek patří mezi oblíbená místa nejen úspěšných žen, podnikatelek, lékařek, novinářek, hereček nebo moderátorek, ale i všech dalších žen. A hrstky mužů. Honza je poctivec se srdcem na pravém místě a pro své klientky by se rozdal. Preciznost a profesionalita je samozřejmostí. Úcta a pokora dotváří celkový dojem z jeho práce a přístupu k ní. Jako český vítěz prestižní kadeřnické soutěže L´Oréal Styl and Colour Trophy byl Česko reprezentovat v Paříži. Stál i ze velmi úspěšným pořadem o proměnách a společně se svým týmem našel „nové já“ pro stovky žen u nás.

Své vlasové kolekce už několikrát fotil a tvořil v zahraničí – Londýn, Paříž, Kodaň… Svůj um ale předvedl třeba i v Japonsku, Indii nebo Rusku. Několik let byl ambasadorem značky Kérastáse Paris pro Českou republiku. Jako umělec si čas od času létá v oblacích a až jednou hodí nůžky do šuplíku bude se věnovat bytovému designu anebo bude ve Španělsku pracovat v samoobsluze.


Na účesy slavných dam a jejich detaily se můžete podívat do galerie. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články