Slavné mladé babičky: Gavriely má malého syna i vnučku, Voldánová s Witowskou čekají přírůstek každou chvílí

Slavné mladé babičky: Gavriely má malého syna i vnučku, Voldánová s Witowskou čekají přírůstek každou chvílí
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Bývalá moderátorka Martina Gavriely se stala babičkou před dvěma lety. Na snímku s dcerou Jessicou a dnes už čtyřletým synem Leem.Martina Gavriely se svým synem Leem.Martina Gavriely má o 7 let mladšího partnera, muzikanta Marcuse Trana. Televizní moderátorka Světlana Witowská se co nevidět stane babičkou. + 7 fotek+ 8 fotek

Tváře z televizních obrazovek jako by nestárly. Řeč je o moderátorských legendách Jolaně Voldánové nebo Světlaně Witowské, které se co nevidět dočkají vnoučat. Witowskou udělají nevlastní babičkou syn jejího současného partnera Petra Koláře Adam a herečka Jenovéfa Boková. Voldánová zase brzy přivítá na svět vnoučka Matěje od staršího syna Vojty.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 03. 2023 12:00

Jak potvrzují další mladé babičky, moderátorka Martina Gavriely nebo herečka Anife Vyskočilová, občas si ani nestihnete uvědomit, že už máte vnouče. A ani okolí by to do vás neřeklo. Věk na to ještě necítíte, práce také neubývá. Přesto je čas strávený s vnoučaty v mnohém klidnější, než výchova vlastních dětí. Důležité povinnosti můžete přenechat rodičům a věnovat se jen tomu rozmazlování.

Světlana Witowská (50) bude nevlastní babičkou

Televizní moderátorka Světlana Witowská má z předchozích vztahů dva syny - Viktora Zárubu (23) a Filipa Witowského (10). Teď se její rodina ještě rozroste, a to díky Světlanině aktuálnímu partnerovi, bývalému diplomatovi Petru Kolářovi, se kterým tvoří pár od roku 2019.

Společně s oznámením těhotenství herečky Jenovéfy Bokové (30) totiž na povrch vyplynula informace, že otcem jejího miminka není nikdo jiný než Petrův syn Adam Kolář (32). Světlana se tak stane babičkou, byť nevlastní.

Jolana Voldánová (54) očekává vnuka Matěje

Hvězda televizního zpravodajství Jolana Voldánová své tři děti Terezu (29), Vojtu (22) a Kateřinu (17) v médiích příliš neprezentuje. Letos v březnu se ale na sociálních sítích pochlubila svatbou syna Vojty. „Tak jsme ho nakonec přece jen udali. Krásné to bylo, děkuji," píše Jolana a přijímá gratulace od fanoušků. „Je mladej, ale umí překvapit," dodává. To už musela dobře vědět, že Vojta čeká se s novomanželkou Kamilou prvního potomka, syna Matěje.

S těhotenstvím se totiž mladí na sociálních sítích pochlubili už krátce před Vánoci, kdy avizovali, že Kamila je ve třetím měsíci. Z Jolany tedy bude babička co nevidět!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kamilka Řehořová (@kamilka_voldanova)

Martině Gavriely (44) má stejně starou vnučku jako syna

Bývalá moderátorka Martina Gavriely se před dvěma lety stala babičkou, když její dcera Jessica (20) přivedla na svět holčičku Olivii Rose. Gavriely přitom stále vychovává syna Leeho (4), kterého má s hudebníkem Marcusem Tranem (37).

Na čem se s dcerou rozhodně neshodne, je výchova. „V tomto ohledu se úplně rozcházíme. Ona tím, jak je mladá, jede Montessori. Já nejsem ani za Montessori ani za mlácení dětí. Vyznávám zlatý střed. Myslím, že dítěti by se nějaké hranice ukázat měly, protože jinak vám přeroste přes hlavu,“ vypráví Martina v rozhovoru pro Lifee.cz.

Přiznává také, že babičkovské povinnosti se jí slily dohromady s těmi mateřskými, proto si vůbec nepřipouští, že by měla ve svém věku vnouče. Já jsem babička na baterky, vůbec to nedávám. Chodím pořád do práce a chodila jsem do práce i během mateřské se synem Leem, takže jsem prakticky na mateřské nebyla, byť jsem ten příspěvek pobírala. Byla jsem doma asi tři neděle a pak rovnýma nohama skočila do práce. Vůbec jsem si to neužila. Jsem prostě máma i bába na prd. Jessie si to trochu vyžírá, protože já jí moc nepomáhám," přiznává Gavriely.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články