Moderátorka Jolana Voldánová slaví 51. narozeniny: Zprávy opustila po 18 letech, na čem pohořela ve StarDance?

Jolana Voldánová je česká rozhlasová a televizní moderátorka.
Zdroj: Profimedia.cz
Jolana Voldánová je česká rozhlasová a televizní moderátorka.Vystudovala pardubické gymnázium. Chtěla se věnovat herectví, ale neuspěla u zkoušek na DAMU.Od prosince 1989 pracovala v Československém rozhlase, od února 1993 pracovala v České televizi, kde moderovala hlavní zpravodajskou relaci na ČT1.Dne 16. 6. 2013 po Událostech České televize oznámila odchod z moderování tohoto pořadu. + 5 fotek+ 6 fotek

Oblíbená moderátorka Jolana Voldánová patřila řadu let k nejvýraznějším tvářím České televize. Neuvěřitelných osmnáct let moderovala hlavní večerní zprávy. Mohli jste ji vidět také v první řadě taneční soutěže StarDance.

Petra Járková
Petra Járková 12. 01. 2020 07:00

V roce 2011 probíhala v České televizi vlna odchodů. Už v té době se spekulovalo o konci hlavní hvězdy večerních zpráv, která čtyřikrát vyhrála anketu TýTý v kategorii Osobnost televizního zpravodajství. Jolana však ještě dva roky na pozici zůstala a z vyjádření, která po odchodu dávala do médií, bylo jasné, že pro ni tato situace není snadná.

Odchod na vrcholu

„K tomuto rozhodnutí jsem postupně spěla několik let. Ve své profesní kariéře televizního zpravodajství se mi podařilo dosáhnout pomyslného vrcholu, svou práci jsem měla a stále mám velmi ráda, ale cítím, že uzrál čas posunout se ještě někam dál. A přestat se má právě v tom nejlepším,“ odůvodnila tehdy svůj odchod moderátorka, kterou na pozici nahradila Daniela Písařovicová.

Talentovaná tanečnice

To, že je Voldánová nejen talentovaná moderátorka, ale i tanečnice, ukázala její účast v taneční soutěži StarDance. Té se zúčastnila v roce 2006 a šlo tenkrát o úplně první řadu této oblíbené soutěže. Skončila tehdy v pátém kole, kdy se jí nepovedla samba.

Tancem ke štíhlé postavě

Diváci si jistě vzpomenou, že moderátorka tenkrát tancem neuvěřitelně zhubla. Mluvilo se až o patnácti kilech a nutno podotknout, že jí to v tanečních kostýmcích neuvěřitelně slušelo.

Soukromý život

Je vdaná za podnikatele Petra Císařovského a společně vychovávají tři děti. Dnes už se ve společnosti objevuje zřídka a žije spokojený rodinný život.

NA POHLEDNOU MODERÁTORKU JOLANU VOLDÁNOVOU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články