Tomáš Třeštík přijal Evu Decastelo do své rodiny: Líbí se mi už 20 let i v tričku a v teplákách

Moderátorka Eva Decastelo a fotograf Tomáš Třeštík se objevili oficiálně na veřejnosti teprve podruhé.Zleva: Filmová dokumentaristka Helena Třeštíková, moderátorka Eva Decastelo, fotograf Tomáš Třeštík, zastupitelka Hana TřeštíkováNa Českých lvech předvedla Eva Decastelo výrazný zelený outfit a sexy ofinku.Tomáš Třeštík si svoji Evu pochopitelně ve společnosti hlídal.+ 4 fotky+ 5 fotek

Mezi ostře sledované nové páry českého showbyznysu patří moderátorka Eva Decastelo (44) a fotograf Tomáš Třeštík (45). Na předávání cen Český lev se teprve podruhé objevili bok po boku ve společnosti a hned dokázali, že Eva už oficiálně patří do Tomášovy rodiny. Kdo z nich má vytříbenější módní vkus? A v čem by moderátorka svého milého nepustila přes práh?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 03. 2023 09:00

Eva Decastelo zářila na Českých lvech v outfitu, který jí na míru poskládal Miroslav Michal Knot, módní návrhář z Brna. Netajila se tím, že doplňky ji nevyšly na více než 2 000 korun. Mnohem víc si proto užívala přítomnost nového partnera, fotografa Tomáše Třeštíka, který ji do společnosti oficiálně vyvedl teprve podruhé.

Pozornost na sebe charismatický dlouhán poutal také netypickými brýlemi. „Brýle jsme shodou okolností s Evou někde na letišti koupili jako sluneční a já si do nich nechal dát dioptrická skla," prozradil.

Eva Decastelo už patří do Třeštíkovy rodiny

Naznačil také, že Eva už patří do jeho rodiny.Dnešní večer jsme pojali rodinně a uvolněně. Moc jsme to neprožívali a těšili jsme se. Jsme tady s maminkou a se sestrou, kamarády a chceme si to užít," uvedl pro Lifee.cz Tomáš, jehož maminka Helena Třeštíková je filmovou režisérkou a sestra Hana zastupitelkou hlavního města Prahy.

A protože slavnostní večer se neobejde bez společenského oblečení, zajímalo nás, jak Tomáš hodnotí Evin outfit. S odpovědí neváhal. „Evička se mi líbí už 20 let v čemkoliv, takže i v tomto outfitu se mi líbí. Dneska jí to výjimečně sluší, ale to neznamená, že by jí to jindy neslušelo," prozradil v našem rozhovoru zamilovaný fotograf.

Eva se mi líbí i v teplákách, říká Tomáš Třeštík

Eva přiznává, že Tomášův názor na její šaty je pro ni důležitý, pokud jde o podobně důležité společenské akce. „Já si od Tomáše nechávám v otázkách módy hodně radit, protože si myslím, že Tomáš má o dost lepší vkus než já. Vlastně úplně ve všem, nejen v módě," myslí si Eva.

Fotograf nicméně oponuje, že mu v zásadě nezáleží na tom, co má Eva na sobě - může to být i vytahané tričko nebo tepláky„Hezky se to poslouchá, ale Evu jsem viděl i v teplákách. Eva se mi líbí jako člověk a je mi jedno, co má na sobě. Tohle opravdu nehrotíme," durdil se. Moderátorka dodává, že jedny tepláky jí Tomáš dokonce věnoval, a pokud už nosí nějaká vytahaná trička, většinou pocházejí z jeho skříně.

Hlavně žádné zvonáče, prosí Eva Decastelo

A v čem by naopak Eva nerada viděla Tomáše? Odpovědi se překvapivě ujal sám fotograf. „Myslím, že by mi nesedly široké džíny. Ale ty jsem už vyřadil, takže asi v pohodě," doufá.Kdyby Tomáš přišel ve zvonáčích, to bych se asi vyděsila," přitakává Eva.

Související články

Další články