Trendy Beaty Rajské na léto 2023: Známá česká návrhářka nám ukázala chlouby svého showroomu

Trendy Beaty Rajské na léto 2023: Známá česká návrhářka nám ukázala chlouby svého showroomu
Zdroj: Lifee/Veronika Nováková
Nový showroom módní návrhářky Beaty Rajské můžete najít v pražské Široké ulici.Beata Rajská v něm tvoří zakázkovou módu pro své klientky.Šaty pro jaro 2023 vynikají barvami a nápaditými rukávy.Módní návrhářka Beata Rajská pózovala pro Lifee.cz.+ 23 fotek+ 24 fotek

Módní návrhářka Beata Rajská po letech změnila adresu a svůj showroom nově přesunula do pražské Široké ulice, kde klientkám tvoří šaty na míru. Pozvala sem také magazín Lifee.cz a podělila se s námi o trendy letošního jara a léta. Jak to v jejím novém showroomu vypadá a co pro ni vytvořil výtvarník Bořek Šípek?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 05. 2023 12:30

Beata Rajská oblékne ženy jakýchkoli proporcí. Její modely jsou za všech okolností lichotivé a případné nedostatky šikovně kamuflují„Já nebudu a nechci nikoho předělávat, naopak – zdůrazním to hezké. Hlavně chci s těmi ženami hovořit," říká v rozhovoru pro Lifee.cz módní návrhářka, která své klientky obléká už víc než dvacet let.

Beata Rajská chce, aby žena zářila

Ačkoli její módní přehlídky zdobí nejkrásnější české modelky, jako Veronika Chmelířová, Natálie Jirásková nebo Karolína Mališová, podle Beaty Rajské jsou její šaty vhodné pro všechny ženy, které touží zazářit.

„Pro mě je důležitá každá jedna žena. Každá může být tou ikonou ve svém vlastním prostředí. To je pro mě podstatné, a proto zakázkovou tvorbu dělám. Když za mnou dáma po důležitém večeru přijde a řekne: 'Já byla za hvězdu, paní Beato! Všichni mi říkali, jak skvělé mám šaty,' tak přesně o tom to je," vysvětluje uznávaná návrhářka. Šaty musejí ženu zdůraznit, je to takový rám na krásný obraz," popisuje Beata, jejíž nový showroom jsme pro vás zdokumentovali v obsáhlé fotogalerii.

Showroom hlídá Šmoula od Bořka Šípka

Módní návrhářka má ve svém showroomu to nejlepší, co svým klientkám navrhla, ale také doplňky, jako jsou šperky, boty, plédy a šátky se svým ikonickým logem. Ateliér v Široké ulici jí střeží vzácný dárek, a to Šmoula z dílny zesnulého výtvarníka Bořka Šípka. Jeho čepice je pokryta skleněnými střapci, se kterými si dal umělec velkou práci. U Beaty Rajské nechybí ani její karikatura, která návštěvníky vítá hned při příchodu a se kterou nám také hostitelka neváhala zapózovat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články