Oslavy Valentýna u slavných krásek: Nesvadbová se těší do vířivky, Perkausová upeče manželovi dort

Oslavy Valentýna u slavných krásek: Nesvadbová se těší do vířivky, Perkausová upeče manželovi dort
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Andrea Verešová se v roce 2015 pochlubila těmito náušnicemi ze 17. století, které dostala k Valentýnu od svého muže.Čím asi Daniel Volopich překvapí Andreu letos?Eva Perkausová peče na Valentýna svému muži Ivanu Heckovi dort.Spisovatelka Barbara Nesvadbová si Valentýna užije ve vířivce.+ 3 fotky+ 4 fotky

Zeptali jsme se známých tváří, zda slaví Valentýna a jaký nejdražší dárek při této příležitosti kdy dostali. Spisovatelka Barbara Nesvadbová (48) si pravidelně užívá bazén a vířivku s přáteli, moderátorka Eva Perkausová (28) zase peče svému muži dort, aby na svátek zamilovaných nezapomněl.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 02. 2023 08:00

Vůbec nejoriginálnější dárek ovšem vymyslel pro svoji ženu, modelku Andreu Verešovou (42), podnikatel Daniel Volopich. V roce 2015 jí totiž daroval náušnice ze 17. století, kterými se lepá Slovenka hned pochlubila na plese.

Manžel se vrátil ze Špindlerova mlýna a překvapil mě kyticí růží a šampaňským. Jako největší překvapení si připravil náušnice ze sedmnáctého století. Vůbec si netroufám odhadnout hodnotu, ale asi bude hodně vysoká, jsou vzácné už tím, že se jedná o sběratelský kousek,“ nechala se tenkrát slyšet pro deník Blesk Verešová.

Eva Perkausová má ráda šperky

Moderátorka Eva Perkausová zase letos prozradila Lifee.cz, že pokud jde o Valentýna, je nekompromisní: „Valentýn prožívám, ale manžel už tolik ne! Samozřejmě ho slavíme, já bych si neodpustila Valentýna neslavit. Ale není to ve velkém. Kdybych si měla vybrat mezi Valentýnem a Prvním májem, tak si vyberu ten První máj," směje se sympatická blondýnka.

„Rozhodně jsou to květiny, pugét, a já se ráno partnerovi snažím upéct dort. Dělám to takhle proto, abych mu připomněla, že ten Valentýn je," vysvětluje Eva svoji fintu. Šperky moderátorka dostává ráda, nedávno to byly například náušnice, které jí manžel věnoval po narození syna Kiliana. Ale já se nikdy neptám na cenu. Manžel to ani neoznamuje. I kdyby to byl šperk za pár korun, tak ta radost je tam vždycky. Prostě je to pozornost a ta potěší. Mému srdci je ale nejdražší zásnubní prstýnek a potom snubní," poukazuje.

Michaela Maurerová na Valentýna nečeká

Herečka Michaela Maurerová (43) si na drahé šperky nepotrpí. Ty nejhodnotnější dárky jsou pro mě nějaké relikvie a vzpomínky na děti - jejich zoubky nebo vlásky. To má pro mě úplně jinou hodnotu než šperky," zamýšlí se Michaela v našem rozhovoru. „Lásku můžu slavit každý den, proto 14. únor není výjimkou. Nejsem člověk, který by na Valentýna očekával dárek a květinu. Mám tak skvělého partnera, který mi dárky nosí třeba jen tak."

Gabriela Lašková se těší na První máj

Podobně je na tom také moderátorka Gabriela Lašková (33). S manželem ovšem dávají přednost Prvnímu máji. „Slavíme První máj, ale každá příležitost, kdy si můžeme udělat hezký večer, je vítaná. Myslím, že bublinky určitě budou a strávíme ten večer společně doma. Na Prvního máje potom doufám, že dostanu pusinku od každého z mých kluků," těší se naše nejznámější krátkovlasá Miss.

Mašková i Nesvadbová budou mít hezký večer

Sama nebude 14. února ani zpěvačka Tereza Mašková (26). S přítelem Oliverem Žilákem si plánuje udělat hezký večer. „My Valentýn tolik neprožíváme. Víme, že je, a třeba si zajdeme na večeři. Nevymýšlíme žádná romantická překvapení, nejsem ten typ. Bude nám stačit dobré jídlo," říká Tereza v našem rozhovoru. Podobně na tom bude také filantropka a spisovatelka Barbara Nesvadbová„Nijak zásadně Valentýna neprožívám, ale je pravda, že už jsme si navykli s několika přáteli tento den slavit. Zajdeme si do bazénu, do vířivky a na večeři," prozradila Lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články