Třpytivé, svůdné i chutné tipy na dárky na Valentýna. Překvapte své partnery kreativním výběrem

Třpytivé, svůdné i chutné tipy na dárky na Valentýna. Překvapte své partnery kreativním výběrem
Zdroj: Freepik
Parfémovaná voda Love Potion Sensual Ruby od Oriflame za 499 Kč až do 21. 3. 2023. Vůně v sobě snoubí červené plody, pivoňku, pomeranč, bílé květy, růži a v základu je cedrové dřevo, pižmo a karamelizované ořechy. Dámský afrodisiakální parfém Bijoux Indiscrets L'essence du Boudoir. Snoubí v sobě sladké tóny růže, exotický nádech jasmínu, dřeva, koření a ylang-ylang. Yoo, 789 KčParfém Giorgio Armani Sí je jeden z nejoblíbenějších. Stojí kolem 2 tisíc korun.Podle Vogue.com jeden z nejlepších parfémů pro muže, kterému dělá reklamu Johnny Depp. Dior Sauvage, cena od 2 890 Kč+ 19 fotek+ 20 fotek

Podle průzkumu patří mezi nejčastější nápady žen na to, jak trávit valentýnský večer, zůstat doma, dát si vanu nebo si otevřít lahvinku vína. Téměř čtvrtina mužů v dotazníku Yoo.cz odpověděla, že jejich přání je milovat se. Za dárky je přes 30 % žen i mužů ochotno utratit 500 až 1 000 Kč a my pro vás máme pár tipů na to, co své drahé polovičce pořídit.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 13. 02. 2023 14:49

Podle dat výzkumné agentury Nielsen Admosphere vlastní 44 % Čechů mezi 18 až 34 lety alespoň jednu erotickou pomůcku. A kdy jindy než na Valentýna se tento dárek hodí zakoupit? Nejvíce potěší muže, 41 % z nich totiž v průzkumu Češi a erotika na Valentýna společnosti YOO.cz odpovědělo, že by si erotický dárek přálo, ale zatím jej nedostalo. 

Výběr produktů, které můžou potěšit muže, ženu nebo také oba nejednou, je nepřeberný. Pár tipů na šikovné pomůcky najdete v galerii.

Romantická večeře

Jak už jsme z průzkumů zjistili, dámy považují romantickou večeři za nejlepší scénář oslavy Valentýna. Můžete si ji připravit v soukromí domova, ale pak je tu vždy jeden, který stráví nějaký čas u plotny. Jako nejlepší dárek pro oba se tedy jeví večeře v restauraci a na speciální valentýnské menu můžete vyrazit například do Hard Rock Café, kde ochutnáte i jejich koktejl Flirtini.

Kabelky a šperky

Pánové to mají trochu jednodušší, protože pro dámy je snadné vybrat dárek. Pro šperky se můžete vydat do klenotnictví, nebo se podívat po kabelce do obchodů českých návrhářů. Bylo by skvělé, kdyby se pánové u ozdob těla drželi dražších kovů a nezůstali u bižuterie, která časem zčerná, nebo zrezne, což se pak také může stát vztahu.

Svůdné prádlo a parfémy

Pánové si dle výše zmíněného průzkumu přejí hlavně se pomilovat, což je pro ženy jeden z lehčích dárků, který navíc mohou okořenit koupí nového spodního prádla. Pokud hledáte větší velikosti podprsenek, jistě si dobře vyberete u značky Triola či Marks&Spencer. Sexy prádlo najdete také u italských značek Tezenis a Intimissimi.

Ohledně parfémů se nevyplatí experimentovat, raději dlouhodobě naslouchejte svým drahým polovičkám, o čem mluví. Mezi nejlepší parfémy pro rok 2023 patří podle Harper's Bazaaru Yves Saint Laurent - Opium, Dior - Miss Dior, Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge, Giorgio Armani - Sí, Chanel - No. 5 i Chance, Marc Jacobs - Daisy či Tom Ford - Black Orchid.

Víno, květiny a čokoláda jako nestárnoucí klasika

I když jde o dárky, které mohou znít jako klišé, každá žena ocení květinu i víno. Pokud jde o čokoládu, je vždy mnohem lepší sáhnout po chutích, které váš partner upřednostňuje, a zajít do obchodu s pralinkami. Na sladkém si pochutnají ženy i muži.

Nechte se inspirovat valentýnskými dárky v naší galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články