Velká proměna Mileny Steinmasslové: Hrdinka Ranče u Zelené sedmy se obarvila na ohnivou červenou a podpořila boj proti domácímu násilí

Velká proměna Mileny Steinmasslové: Hrdinka Ranče u Zelené sedmy se obarvila na ohnivou červenou a podpořila boj proti domácímu násilí
Zdroj: Herminapress, se souhlasem Barbory Kodetové/koláž Lifee
Herečka Milena Steinmasslová přijala pozvání na křest videoklipu Báry Kodetové, který se vymezuje proti domácímu násilí.Herečka Milena Steinmasslová nás překvapila novou barvou účesu.Křest videoklipu Náš dům si připomíná oběti domácího násilí a vymezuje se vůči němu.Takhle si Milenu Steinmasslovou vybavuje většina televizních diváků.+ 7 fotek+ 8 fotek

Herečku Milenu Steinmasslovou (67) si televizní diváci pamatují coby svéráznou maminku z oblíbeného seriálu Ranč u Zelené sedmy a aktuálně ji můžeme vídat v Ulici. Umělkyně se navíc nyní vymezila vůči domácímu násilí, když podpořila videoklip své kolegyně Báry Kodetové, a překvapila novou barvou vlasů. Z něžné blondýnky je vášnivá rusovláska!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 02. 2023 12:00

Jak Milena Steinmasslová před časem prozradila magazínu Sedmička, vlasy řeší prakticky neustále. Jsou takové moje bolavé místo. Mám s nimi poměrně velké starosti a v tomto případě asi neexistuje nic, co bych nevyzkoušela," přiznává oblíbená herečka, kterou jsme dlouhé roky mohli vídat jako něžnou blondýnku s mikádem či polodlouhými vlasy. Tomu je dnes konec.

O vlasy Mileny Steinmasslové se stará šikovná stylistka

Milena tvrdí, že je o ni v oblasti krásy dobře postaráno a rovnou prozrazuje svůj trik„Mám výbornou kamarádku Barunku Kichi, která je mimořádně šikovná. Je to velká profesionálka, která natočila spoustu filmů jako maskérka, vlasová stylistka a patří k evropské špičce. Ta mě vždycky dokáže dát dohromady," vysvětluje herečka, kterou jsme potkali na křtu vůbec prvního videoklipu její kolegyně Báry Kodetové. Vlasy se rozhodla oživit výraznější ohnivou barvou, a z blondýnky je tak rázem mnohem výraznější rusovláska.

Milena Steinmasslová proti domácímu násilí

Milena Steinmasslová zavítala do společnosti kvůli tématu domácího násilí, které Bára Kodetová ve své písni působivě rozvinula. Tvrdí, že se jí dotýká, pokud je násilí pácháno na dětech, starých lidech nebo zvířatech. „Já se s ním nikdy nesetkala, ale musela bych žít na Marsu, abych nevěděla, že existuje a že za zavřenými dveřmi mohou být rodinná pole válečná velmi krvavá. Netýká se to jen žen, i když ženy to potkává zřejmě nejvíce," zamýšlí se Milena v rozhovoru pro Lifee.cz.

Násilník chce člověka ponížit a zašlapat, soudí herečka

Píseň s názvem Náš dům napsal pro Báru Kodetovou moderátor a textař Václav Kopta a hudbu složil Michal Worek. Klip režíroval choreograf Jan Kodet. Videoklip se stane součástí kampaně na podporu žen, které zažily domácí násilí a zastřešuje ho organizace Acorus. „Je v nás zlo, které někdy vybují. Lidé někdy potřebují k životu někoho ponížit, zašlapat pod sebe, aby se sami cítili výš, někomu nadřazení," vysvětluje si Milena Steinmasslová myšlenkové pochody násilníka.

Nejvíce Mileně Steinmasslové vadí násilí na dětech

Jedna věc ovšem ji samotnou překvapila. „Když jsem z nejrůznějších statistik zjistila, že je v tomto případě jedno, jak jsou lidé vzdělaní, jak jsou staří nebo co mají za sebou. Tohle se prostě vyrojí i v lidech, do kterých by to člověk neřekl," míní herečka, která je sama matkou dvou synů. A je to právě násilí na dětech, které jí přijde nejvíc nepochopitelné. Máma s tátou jsou pro děti celý svět. Věří jim. Jejich slovům a činům. A když je ti, kteří je mají milovat a chránit, zraní, poníží, rozdupou v nich duši, tak jim způsobí zranění, která se nemohou vyléčit."

Závěrem vzkazuje Milena Steinmasslová všem osobám ohroženým domácím násilím, aby se nebály kontaktovat organizaci, která jim zajistí pomoc. „Je na nás samotných, jakým způsobem si vybojujeme lidskou důstojnost. A nikdo nemá právo nám ji brát. Úkol dospělých je ochránit děti, protože ty si teprve osobnost tvoří," vzkazuje.

Stali jste se obětí domácího násilí? Neváhejte kontaktovat Linku pomoci obětem kriminality a domácího násilí, kterou zaštiťuje Bílý kruh bezpečí. Volejte nonstop a zdarma na telefonní číslo 116 006. Obrátit se můžete i na výše zmíněnou organizaci Acorus (nonstop telefonická linka 283 892 772).

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články