Zpěvačka Kateřina Mátlová je pyšná na roční dceru Karolínku: Doporučila bych všem mámám se dětem věnovat

Zpěvačka Kateřina Mátlová je pyšná na roční dceru Karolínku: Doporučila bych všem mámám se dětem věnovat
Zdroj: Herminapress
Kateřina Mátlová se svou dcerkou Karolínkou ráda navštěvuje společenské akce.Karolínka má v roce a půl spoustu aktivit a kroužků.Ani péče o dceru Kateřině nebrání v plnění profesních povinností a stále vystupuje se švýcarským hitmakerem DJ BoBem. Dcera Karolínka na maminku čeká v zákulisí.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Kateřina Mátlová (43) patří mezi ženy, které své první dítě přivedly na svět až po čtyřicítce. Teď tak musí zvládnout nejen svoji náročnou práci, ale také starost o rok a půl starou dcerku Karolínku. Ta už navštěvuje několik kroužků, a dokonce měla nedávno první vystoupení. O to vše se zpěvačka podělila s webem Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 08. 2022 12:00

Zpěvačce Kateřině Mátlové se před rokem a půl narodila s přítelem Michalem Kovářem holčička Karolínka. Přes všechny mateřské povinnosti to ale nevypadá, že by Kateřina chtěla pověsit řemeslo na hřebík. I nadále spolupracuje se slavným švýcarským hitmakerem DJ BoBem a v brzké době připravuje také vydání alba.

Malá Karolínka jí dělá jen radost. „Chodí, a dokonce už měla první vystoupení - s hudební výchovou na konci školního roku," vysvětluje zpěvačka, má ráda rytmus, takže v hudebce trénuje hlavně na bubínky a obecně na nástroje, na které může ťukat. K tomu zpívá a tancuje. Kdyby teď nespala, dokáže říct celou básničku."

S Kateřinou jsme hovořili během křtu limitované edice panenek, které oblékl módní návrhář Osmany Laffita. Panenky jsou čtyři a od každé z nich vzniklo pouhých 3 500 kusů.

Kateřino, hraje si malá Karolínka s panenkami?

Malá si hraje s auty a já jsem si s nimi také hrála. Panenky byly jen spolujezdkyně. Dnes jsem Osmanymu moc děkovala za panenky, protože Karolínka dostala velké auto, které může sama ovládat. Já ji budu pochopitelně jistit ovladačem zpovzdálí. Tyhle nové panenky si bude dovnitř také brát, ale jen v rolích spolujezdkyň.

Jak vlastně po čtyřicítce zvládáte mateřství? Dříve jste byla v jednom kole, létala po světě...

Malá je úžasná, je to můj parťák. Probudí se a směje se, skoro nepláče. Když už pláče, musí se stát něco opravdu strašného. I když je nemocná, je klidná a nemá žádné hysterické záchvaty. Mám ji opravdu za odměnu. Mám argentinskou dogu a zjistila jsem, že ten pes je jako dítě - teď to teprve vidím. Chodíme spolu na procházky do parku a to je potom Karolínka v nosítku.

Ale Karolínka už chodí, že?

Chodí, už si hezky ťape. Teď má rok a půl a klidně ukáže, kolik jí je let. Skvěle také zvládá gesto „Ach, ta matka!"

Za chvíli bude běhat za klukama.

To snad ne, mně to taky trvalo až do osmnácti. Ona se bude věnovat sama sobě.

Do osmnácti? Byla jste hodná holka?

Byla jsem vždycky něčím zaneprázdněná - měla jsem hodně kroužků, francouzskou školu a nakonec jsem si k tomu ještě přidala Karlovu univerzitu. Měla jsem toho moc, chodila jsem domů v devět večer a byla ráda, že jsem ráda.

Karolínka také chodí na kroužky, že?

Chodí, a dokonce už měla první vystoupení, s hudební výchovou na konci školního roku. Kromě toho chodí také na plavání. Má ráda rytmus, takže v hudebce trénuje hlavně na bubínky a obecně na nástroje, na které může ťukat. K tomu zpívá a tancuje. Kdyby teď nespala, dokáže říct celou básničku.

Takže z ní vychováváte další zpěvačku?

To ne, tohle je dobré pro veškerý další vývoj. Doporučila bych všem maminkám se dětem věnovat od útlého věku, protože vidím ty výsledky.

Nedávno jste ještě kojila, co vy a kojení na veřejnosti?

Nejsem v tomto směru konzervativní, když to přijde, tak to přijde. Můžeš si přes sebe dát plínku. Nic proti tomu nemám – pokud se tedy žena neodhaluje až moc. Prsa venku se mi moc nelíbí. Dítě je krásné, je to dar, a žena by měla být krásná a elegantní také. Jsme sice, dámy, chodící mlékárny, ale odsaď pocaď.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články