Vzhůru do pohádky: 10 nejkrásnějších zasněžených měst Evropy a jejich fascinující fotky

Noční zasněžená Praha je jako z pohádky.
Zdroj: Pixabay
Amsterdam vypadá v zimě kouzelně.Buckinghamský palác pod sněhovou peřinkou.Oslo je na sníh zvyklé, na kráse mu to ale neubírá.Noční zasněžená Praha je jako z pohádky.+ 7 fotek+ 8 fotek

Česko sužuje sníh, na horách se zavírají silnice, ale to nic nemění na tom, že tenhle kouzelník umí udělat z každého místa mistrovské dílo. Podívejte se na zasněžená hlavní města Evropy, která byste díky bílé peřince možná ani nepoznali.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 14. 01. 2019 10:11

O Vánocích jsme si mohli o sněhu možná tak nechat zdát, v lednu se ale situace změnila a posledních pár dní chumelilo ostošest. Pěkných pár čísel sněhu nepřibylo jen na horách, ale i ve městech.

Praha vypadala pod sněhovou nadílkou doslova kouzelně, škoda jen, že dnes vysvitlo sluníčko, sníh roztál a je po romantice. Na zem se teď raději nedívejte, obleva totiž odhalila odpadky a psí exkrementy, které byly pěkně ukryté pod sněhovou čepičkou.

Takový zasněžený Buckinghamský palác v Londýně vypadá jako mistrovské dílo od toho nejtalentovanějšího malíře. Samo o sobě je toto místo magické a pod sněhem působí ještě dokonaleji.

O Eiffelovce snad ani nemusíme mluvit. Její romatická podoba v zimě je nepřekonatelná. Poletující sníh nad touto dominantou Paříže ve vás vyvolá krásný pocit klidu a pohody.

Ve fotogalerii najdete i zasněžené Oslo, Berlín, Kodaň, Vídeň nebo Amsterdam. Tak si uvařte čaj a pokochejte se pohledem na tuhle zmrzlou krásu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články