Znamení zvěrokruhu Lev: 5 zajímavostí o těchto ohnivých lidech ve fotografiích

Znamení zvěrokruhu Lev: 5 zajímavostí o těchto ohnivých lidech ve fotografiích
Zdroj: Freepik
VÝCHOVA: Lev je báječný rodič. Své potomky chrání a bojoval by za ně i za cenu vlastního života. Děti lvů jsou do dospělosti velmi dobře vybaveny – s optimismem, silnou vůlí a sebejistotou překonávají všechny překážky, které by jim mohly bránit v úspěchu.PENÍZE: Lvi umějí vydělat peníze. Chtějí být ale středem pozornosti a rádi se chlubí, proto neváhají utratit nemalé sumy za módní oblečení a luxusní dovolené. Také se rádi předvádějí v novém autě.JÍDLO: Lev je gurmán a dokonalý hostitel, který umí prodat i nudle s mákem. Takového jídla byste se od Lva ale nedočkali, ten si potrpí na nejexkluzivnější lahůdky. V jeho podání očekávejte mořské plody či kaviár.MANIKÚRA: Ženy ve Lvu si zakládají na kvalitní francouzské manikúře. Už léta navštěvují stejnou manikérku a nedají na ni dopustit. Nemají rády experimenty a vždy dbají na klasiku.+ 1 fotka+ 2 fotky

Lev, toto ohnivé znamení, patří k nejzářivějším členům hvězdného zvěrokruhu. Jsou plní temperamentu, mají tah na branku a ovládnou každou společenskou akci. Vybrali jsme několik "lvích" zajímavostí.

Jana Jánská
Jana Jánská 14. 05. 2023 05:01

Lvi (23. 7. až 22. 8.) jsou průbojné osobnosti, které podle jejich základní charakteristiky ve vteřině poznají lež a křivdu. Často jsou středem pozornosti a v životě to většinou dotáhnou opravdu daleko.

Jak to ale mají třeba s módou, výchovou dětí nebo penězi? Podívejte se do galerie!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články