Nová krev české hudební scény: Zpěvačka Perrea vydala emotivní debutovou desku Bez hranic

O Vánocích si zpěvačka odpočine, aby mohla od ledna opět řádit na hudební scéně
Zdroj: Instagram.com
Perrea je velmi krásnáDebutové album zpěvačky vyšlo 15.12.Kráska je originální, sexy a nebojácnáObčas umí být i drsná holka+ 6 fotek+ 7 fotek

Jméno Perrea je na české hudební scéně sice nováčkem, ale nyní se ho mladá zpěvačka bude snažit proslavit svou debutovou deskou nazvanou Bez hranic. Ta vyšla již v sobotu 15. prosince pod hlavičkou Shampionship Music a představí 12 popových skladeb s motivačním nádechem.

Petra Járková
Petra Járková 26. 12. 2018 16:11

Od malička jsem zpívala a chtěla se stát slavnou zpěvačkou a nyní jsem se rozhodla splnit si svůj dětský sen. Jsem původem z Havířova. Hodně jsem cestovala a zjišťovala, co by mě v životě nejvíce bavilo. Nakonec jsem si uvědomila, že bych měla dělat jedině to, pro co jsem se narodila. A tak vznikla deska Bez hranic, kterou jsem si i sama zprodukovala,“ popisuje svou prvotinu zpěvačka Perrea.

Deska spatřila světlo světa 15. prosince, najdete na ní 12 českých singlů, přičemž na několika z nich zpěvačka spolupracovala se zahraničními interprety. Skladby se pohybují na vlnách popu, ale některé z nich mají silný motivační podtext.

Snažím se poukázat na to, že by se všichni měli víc věnovat tomu, co mají rádi. Život rychle utíká a dá se prožít úspěšně s naplněným srdcem. Miluji úspěšné lidi, miluji se od nich inspirovat. Já sama inspiruji mnoho lidí kolem sebe. Není tomu jinak ani v některých textech. Vnímám to jako jedno ze svých poslání,“ dodává zpěvačka.

Ukázku skladeb z alba Bez hranic si můžete pustit ZDE!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články