Jak žije "Kamarád do deště" Sagvan Tofi? Největší příjmy má z muzikálů, jeden bude mít brzy premiéru

Jak žije "Kamarád do deště" Sagvan Tofi? Největší příjmy má z muzikálů, jeden bude mít brzy premiéru
Zdroj: se souhlasem Prima Max
Kamarád do deště: Kamarádství je také o pomoci v nouzi. Není však dobré zaplést se přitom s nebezpečnými lidmi. Na vlastní kůži to poznají číšník Michal (Sagvan Tofi) a taxikář Tomáš (Lukáš Vaculík).Scénář snímku Kamarád do deště vznikl už v roce 1985, muselo se ale počkat, až Lukášovi Vaculíkovi skončí vojenská služba.Výbuch auta se natáčel u jazzového klubu Reduta. Exploze poškodila několik výloh obchodů.Scéna, kdy jde Michal (Sagvan Tofi) vyzvednout peníze z nádržky záchodu, byla inspirována skutečnou událostí.+ 2 fotky+ 3 fotky

Sagvan Tofi, zástupy žen, skandály… O hvězdě filmu Kamarád do deště se napsalo mnohé. Jak ale skutečně žije údajný král večírků? Podniká, největší příjmy má z muzikálů. V klipu o nevěře dostal lahví přes hlavu. A také vydal knížku…

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 01. 2020 12:03

Komediálně laděný krimifilm Kamarád do deště vznikl v roce 1988 v režii Jaroslava Soukupa. Mladý číšník Michal se dostane do úzkých, když je okraden o denní tržbu, kterou má odnést do banky. Je v podmínce, a tak mu nikdo neuvěří, že peníze nevzal sám. O pomoc požádá kamaráda, taxikáře Tomáše. Toho nenapadne nic jiného než si půjčit od veksláka. Časem zjistí, že právě on a jeho kamarádi mají prsty v Michalově přepadení. Snaží se tak sehnat důkazy, aby je mohli předat policii. Pokud tenhle film milujete, můžete ho sledovat dnes od 20 hodin na Prima Max.

Divoké večírky

O Sagvanovi se dlouho nevědělo, čím se vlastně živí. Až před pár lety prozradil, že patří mezi nejúspěšnější české producenty. Jeho největší příjmy pocházejí z muzikálů. “Ano, nemohu si stěžovat,” prozradil Sagvan, jemuž v žilách proudí napůl kurdská krev. A když se daří, je potřeba to pořádně oslavit.

Jak sám Tofi s úsměvem přiznává, je zkrachovalý alkoholik. A na otázku, proč stále tak dobře vypadá, odpovídá: „Nekouřím, zato hodně chlastám.“

Vážné zranění

Mezi oblíbené sporty herce patří bezesporu hokej, který mu ale koncem minulého roku připravil perné chvilky. Během tréninku narazil do mantinelu a skácel se k zemi. Po převozu do nemocnice se dozvěděl, že má četné pohmožděniny a dvě zlomená žebra. “Nikdy jsem ještě necítil takovou bolest. Nadechnout se byl opravdu problém,” řekl tehdy Tofi.

Přesto musel zatnout zuby a ukázat, že má tuhý kořínek. V té době ho totiž čekaly castingy na muzikál Děti ráje, kde nemohl chybět. Naštěstí byl Sagvan opět v roli producenta, takže po něm nikdo nechtěl, aby tančil. “Bylo to hned druhý den po mém zranění, naštěstí jsem jen seděl, takže se to dalo vydržet,” dodal. Muzikál Děti ráje by měl mít obnovenou premiéru 16. 4. 2020 v Kongresovém centru v Praze.

Za nevěru flaškou po hlavě

Sagvan Tofi patří mezi muže, na kterého ženy pořádaly doslova hony. Loni v listopadu si ale zahrál na nevěrného muže. Do svého klipu si ho přizvala skupina Botox. Natáčelo se v jednom nočním klubu a zápletka byla zřejmě napsaná z producentova života. Jednu slečnu opustí kvůli jiné, vydá se za novým dobrodružstvím, jenže to nedokáže zatajit a je při tom přistižen. Zhrzená bývalá milenka pak vezme do ruky lahev šampaňského a rozbije mu ji o hlavu. “Byla to jen filmová, lehká verze lahve, takže nešlo o život. Do ničeho nebezpečného bych nešel,” prozradil Tofi.

Perlička na závěr: Sagvan si vyzkoušel i roli spisovatele a sepsal knihu o českém showbyznysu. Pojmenoval ji Sagiho skandálovník. Společensky významná ale asi moc nebyla, když ji jeden internetový obchod nabízel po slevě za pouhé tři koruny.

NA NEJLEPŠÍ FOTKY A ZAJÍMAVOSTI Z OBOU DÍLŮ KAMARÁDA DO DEŠTĚ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články