Signály, podle kterých poznáte, že je vám partner nevěrný

Signály, podle kterých poznáte, že je vám partner nevěrný
Zdroj: Pixabay.com

Kamarádka se vám svěří, že ten její je jí nevěrný. Snažíte se ji uklidnit a uchlácholit klasickými řečmi typu: Však on za to nestojí, nebo: Máš na lepšího, ale nic nepomáhá. „Ještě, že já mám tak skvělého chlapa,“ říkáte si s myšlenkou na to, že vám se nic takového nemůže nikdy stát. Jenže ouha, zanedlouho dostanete i vy tísnivý pocit, že něco není v pořádku. Jak poznat, že je vám partner nevěrný a jak reagovat?

Martina Maksymovová
Martina Maksymovová 09. 01. 2020 14:00

Dárečky výměnou za špatné svědomí

Někteří muži obdarovávají své ženy, aby tím vyjádřili svou lásku k nim. Pokud jste ale dostala dárek naposledy k Vánocům anebo k narozeninám a najednou vám váš muž začal kupovat šperky, do práce vám posílá květiny a na nočním stolku vám nechává malá překvapení, měla byste zbystřit. Může to být signál jeho špatného svědomí, které se tímto způsobem snaží uchlácholit. Pozorujte jeho chování i motivy.

Spolehněte se na svou intuici

Jako ženy jsme obdařeny velmi vyvinutou intuicí, kterou je načase začít používat. Pokud někde ve vás vyvstane neblahý pocit, že něco není v pořádku, měla byste mu věřit. Ženy umí velmi dobře vycítit i nepatrné změny nálad lidí ve své blízkosti a jsou citlivé na atmosféru svého okolí. Pokud vám vaše vnitřní signály říkají, že se něco děje, zkuste v první řadě nepodlehnout emocím a promluvit si s partnerem o vašich pocitech.

Nemá čas

Trávíte spolu čím dál tím méně času a váš partner se vám zdá zaneprázdněný? Tráví více času v práci než kdy jindy a domů se chodí jen vyspat? Tohle je jeden z největších signálů. Pokud neguje veškeré vaše návrhy společně stráveného času, je k vám odtažitý a máte pocit, že se snaží vyhnout chvilkám, kdy budete konečně sami, může se jednat o jeho osobní krizi nebo o nevěru. Opět zkuste komunikovat a vyhněte se výčitkám.

Sex? Dnes ne!

Pokud váš partner nepatří mezi muže, kteří nejsou nijak zvlášť náruživí, je toto hlavní známka, že něco není v pořádku. Samozřejmě jsou dny, kdy může být unavený, ale zdravý muž se milování běžně nevyhýbá. Zkuste probudit jeho vášeň intimní masáží nebo novým spodním prádlem. Pokud ani to nepomáhá, zřejmě není problém ve vás, ale může se jednat o nevěru.

Oprášené činky

Průměrný muž se příliš nezaobírá tím, jak vypadá, pokud ho k tomu nevybízí zdravotní problémy nebo to není součástí jeho životního stylu. Pokud váš partner zničehonic vyvíjí snahu stát se atraktivním svalovcem, chodí pětkrát týdně cvičit a snaží se zhubnout, je dobré znát motivaci takového chování.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články