Návrat Kutila Tima? Herec Tim Allen promluvil o plánech na comeback

Návrat Kutila Tima? Herec Tim Allen promluvil o plánech na comeback
Zdroj: TV Nova

Seriál Kutil Tim patří vůbec k těm nejoblíbenějším, které jsme mohli sledovat na televizních obrazovkách. Jenže od odvysílání poslední epizody uběhlo už téměř jednadvacet let. Dočkají se teď fanoušci tohoto sitcomu velkého comebacku? Hlavní herecká hvězda Tim Allen to nevylučuje...

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 24. 02. 2020 10:48

Nový speciální díl bude mít seriál Přátelé a Rachel, Phoebe, Joey či Chandler se po více než patnácti letech v květnu objeví na chystané streamovací službě HBO Max. Tím ale slavné návraty skončit nemusí.

Jednorázový film

Comeback v roli legendárního Kutila Tima, který dokáže originálně "vyřešit" každý problém v domácnosti, na zahradě nebo třeba v garáži, totiž nevyloučil ani herec Tim Allen. „Vždy o tom přemýšlím, protože se stále bavím se všemi zúčastněnými,“ řekl v rozhovoru pro TVLine.

Šestašedesátiletý americký herec ale místo klasického seriálu dává přednost jiné variantě. „Líbí se mi nápad, že by to bylo uděláno jako jednorázový film,“ uvedl Allen, který si zahrál také Mika Baxtera v populární sérii Poslední chlap (Last Man Standing).

Wilson u toho nebude…

Allen se myšlence návratu nebrání, je však otázkou, jak by se k tomu postavili tvůrci seriálu a další klíčové osoby celého projektu. Ti se k tomu totiž zatím nevyjádřili.  „Zamlouvá se mi ale myšlenka zjistit, kde teď všichni jsou. Myslím, že je to úžasný nápad a všichni herci si to myslí taky,“ tvrdí rodák z Denveru, jehož filmový životopis je velmi bohatý.

Pokud ke comebacku Kutila Tima skutečně dojde, Allen bude u toho. Ale co další? Vrátí se třeba Pamela Anderson, která se objevila v prvních dvou řadách a poté "přestoupila" do Pobřežní hlídky? Jisté je, že u případného návratu už nebude Timův soused Wilson, jehož představitel Earl Hindman v roce 2003 zemřel.

Seriál Kutil Tim, který od 17. září 1991 do 25. května 1999 běžel na ABC, nabídl 204 epizod. A jeho filmové zpracování by si určitě přál každý fanoušek.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články