Rok od záhadné smrti herečky Lisy Sheridan. Jak skutečně zemřela hvězda seriálu Námořní vyšetřovací služba?

Lisa Sheridan byla americká herečka, která zemřela na předávkování léky ve věku pouhých 44 let.
Zdroj: TV Prima
Námořní vyšetřovací služba je uznávaný kriminální seriál o týmu speciálních agentů vyšetřujících zločiny, které mají nějakou spojitost s námořními silami. Mark Harmon (agent Gibbs) se stal v roce 2015 nejlépe placeným seriálovým detektivem. Tehdy bral za jednu epizodu přes půl milionu dolarů.Tvůrce seriálu Bellisaria pojmenoval agenta Gibbse po členech své rodiny. Leroy je jeho bratr a Jethro zase otec.V kriminálce hrála i Lisa Sheridan, která zemřela ve věku pouhých 44 let.V seriálu si zahrála i hvězda hororové antologie Halloween, Jamie Lee Curtis.+ 7 fotek+ 8 fotek

Patřila k nejpůvabnějším hvězdám televizních seriálů, které běží i v tuzemských televizích. Její tvář zdobila Námořní vyšetřovací službu, ale hrála i v Kriminálce Miami. A přesně před rokem, náhle, v pouhých 44 letech, zemřela. Dlouhé měsíce svět spekuloval, zda Lisa Sheridan náhodou neodešla ze světa dobrovolně…

Kamil Šivák
Kamil Šivák 25. 02. 2020 09:09

Lisa Sheridan (5. prosince 1974 – 25. 2. 2019) byla jednou z hvězd kriminálního seriálu Námořní vyšetřovací služba, který na svých stanicích vysílá TV Prima. Jde o tým speciálních agentů vyšetřujících zločiny, které mají nějakou spojitost s námořními silami. V čele skupiny stojí agent Gibbs, jenž se při řešení případů řídí jak rozumem, tak instinkty. V roce 2011 byl seriál zařazen mezi nejlepší americké televizní seriály posledních let.

Nečekaná smrt Lisy Sheridan

Jako první veřejnost o smrti herečky loni informoval její manažer Mitch Clem. “Lisa zemřela ve svém bytě v New Orleans. Příčina smrti je zatím neznámá. Čekáme na pitevní zprávu,” uvedl Clem pro webový magazín Deadline. “Samozřejmě že jsme z toho všichni zdrceni. Měli jsme ji moc rádi. Její nečekaný odchod nám zlomil srdce,” dodal.

Ke smrti Sheridan se na sociálních sítích vyjádřili i herci a herečky, kteří s Lisou někdy spolupracovali. Kupříkladu Donna D’Errico, známá ze seriálu Pobřežní hlídka, která před pěti lety s Lisou točila film, napsala na svém Facebooku tento příspěvek: “Právě jsem se dozvěděla tu strašnou zprávu. Velmi mne to zasáhlo. Byla to hrozně milá osoba. Její laskavost vždy prozářila celou místnost, a to doslova. Ještě nedávno jsem s ní mluvila a byla úplně v pořádku. Sbohem, můj sladký andílku. Budeš mi chybět.”

Sebevražda? To určitě ne!

Přestože se na sociálních sítích objevily zprávy o tom, že si herečka vzala život, její manažer měl jasno. Sebevražda to určitě nebyla. “Lisina rodina oficiálně dementuje všechny zkazky o sebevraždě. Příspěvky, které tvrdí opak, se nezakládají na pravdě,” hájil Sheridan po smrti Clem.

S úmrtím Lisy se nemohl vyrovnat ani tvůrce filmů Michael Dunaway, který herečku znal od jejích čtrnácti let. “Říkala mi, že jsem její velký brácha. Přátelili jsme se rovných třicet let. Hned, jak jsme se poznali, staly se z nás spřízněné duše. Prostě kamarádi na život a na smrt. Budu tě navždy nosit ve svém srdci,” napsal Dunaway na hereččin Facebook.

Na vině byl alkoholismus

Oficiální příčina smrti Sheridan se dostala ven až po třech měsících. Lisa bohužel nezvládla kombinaci léků a alkoholu. Zemřela tak na zdravotní komplikace způsobené její závislostí, což tedy do sebevraždy jako takové nespadá. Webu Radar Online se podařilo získat kopii pitevní zprávy, ve které bylo uvedeno, že herečka užívala prášky na úzkost a nespavost.

Během pádu na zem se ještě udeřila do hlavy a způsobila si tak poranění mozku. Při následném ohledání bylo navíc zjištěno závažné onemocnění plic a cysta na pravém vaječníku.

NA FAKTA O SERIÁLU, KTERÝ LISU SHERIDAN PROSLAVIL, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články