Květen je měsícem svateb: Kde by se chtěla vdávat zpěvačka Míša Nosková?

Tunisko si zpěvačka užívala, hledala krásná místa
Zdroj: Muž roku 2019
Míša Nosková má postavu výstavníMíša bývala dost baculkaTunisko si zpěvačka užívala, hledala krásná místaMíša se svou dcerkou+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Míša Nosková vyrazila se svým kamarádem, který vlastní svatební agenturu, do Tuniska, aby objevila ta nejkrásnější a nejoriginálnější místa, kde by se takové svatební obřady daly uskutečnit. Jak se jí vedlo? Vybrala si místo pro svou další svatbu i ona?

Petra Járková
Petra Járková 27. 05. 2019 10:00

Zpěvačka Míša Nosková to sice mívala s váhou jako na houpačce, dnes je ale vše jinak a tahle zpěvačka a maminka se může chlubit dokonalou postavou, kterou může s klidem vystavovat na prosluněných plážích.

Možná i proto by se Míše svatba v exotice zamlouvala. Právě se vrátila s Tuniska, kde kromě toho, že vystoupila na závěrečném večeru soustředění finalistů Muže roku 2019, objížděla s kamarádem neobvyklá místa.

„Nejsem úplně tip na klasická turistická místa a ježdění v autobusu, takže jsem se spolu s kamarádem, členem poroty Muže roku a majitelem svatební agentury, domluvila, že vyrazíme na vlastní pěst vyhledávat neobvyklá místa. Objevili jsme nová krásná místa, kde můžeme například ty svatby uskutečnit,“ směje se zpěvačka.

V Tunisku není Míša poprvé a nejenže se tu cítí bezpečně, ale služby a prostředí si nemůže vynachválit.

Tunisko je super. Jsem pokaždé nadšená z místních obyvatel, jsou neskutečně vstřícní a přitom nijak neobtěžují. Cítím se tu bezpečně, a to i co se týče jídla. Žádné nevolnosti nehrozí,“ doplňuje Míša, která má postavu na léto připravenou dokonale.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články