Velikonoční relax: Kam vyrazit na prodloužený víkend, abyste se zabavili vy i vaše ratolesti

Velikonoční svátky na Moravě v duchu tradic.
Zdroj: Pinterest
Velikonoční svátky na Moravě v duchu tradic.Morava není jen o víně, i když dobře se tam rozhodně popíjí.Hotel Hrubá Voda se pyšní krásným okolím.Ve Velkých Bílovicích se můžete těšit i na wellness.+ 7 fotek+ 8 fotek

Velikonoce se nezadržitelně blíží, a pokud nechcete trávit svátky jara zavření v panelákovém bytě, vyrazte s rodinou na prodloužený víkend. Existují hotely a ubytovací zařízení, které pořádají přímo tematické programy na tento sváteční čas. Stačí si jen vybrat!

Petra Járková
Petra Járková 28. 03. 2019 14:00

Na Moravě si můžete užít snové Velikonoce s programem pro děti a relaxem pro vás. Pokud chcete, aby vaše děti zažily velikonoční atmosféru se vším všudy, zvolte Hotel Akademie Velké Bílovice nebo Hrubá Voda. Nejen že vás i vaše ratolesti čeká nabitý program, ale i prostředí a atmosféra jsou něco, na co budete dlouho vzpomínat. Kromě úchvatné jarní přírody si můžete dopřát wellness, lahodné jídlo a skvělé pití. Vaše děti jistě nadchne jak vnitřní hrací koutek, tak venkovní hřiště nebo trampolína.

Kromě toho si můžete v termínu 18.-22. dubna ve všech hotelech Akademie užít animační programy pro děti i dospělé v tématu tradic regionu. Vaše děti se naučí malovat vajíčka i kraslice, plést pomlázku a zabaví se při nejrůznějších hrách a soutěžích. Vše pod taktovkou zkušených animátorů, takže  vy si budete moci dopřát zasloužený relax.

Na děti čeká i velikonoční nadílka a v případě zájmu se budou moct starat o zvířátka. K dispozici jsou i kola a koloběžky ke snadnějšímu prozkoumání okolí.

Pokud je pro vás jižní Morava daleko, stačí si zajet za pohádkovými Velikonocemi do malebného údolí Sázavy do hotelu Naháč. Čekají vás tam také tematické Velikonoce, které si užije celá rodina.

Milují vaše děti plavání? Pak se vydejte do Hartmanic u Poličky do Penzionu  na Vysočině. Mají tam připravený velikonoční program pro děti i rodiče. Pro děti bude připravena herna, kde si mohou užít spoustu velikonočně laděné zábavy spolu s rodiči i bez. V době programu pro děti si rodiče zacvičí aqua aerobik a večer mohou posedět při tvoření s velikonoční atmosférou. Chybět nebudou ani dopolední lekce plavání s dětmi a velikonoční nadílka.

Další skvělou volbou je Hotel Savannah ve Znojmě. Kromě na krásy malebného města Znojma se můžete těšit na celodenní animační program plný her, vstup do muzea Terra Technica pro celou rodinu, děti si užijí zábavu i v nedalekém Merlin‘s Kinderwelt a pro maminky přichystali speciální workshop, zaměřený na péči o pleť a líčení. Navíc délku pobytu si můžete zvolit na 3 až 5 dní. Paráda, nemyslíte?

Volit máte rozhodně z čeho, tak proberte s rodinou, co by chtěla na velikonoční svátky dělat, a podle toho zvolte místo pobytu. Všude si jistě odpočinete, načerpáte energii a vrátíte se domů spokojení a odpočinutí. Není nic víc než společně strávený čas s rodinou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články