Daniela (24): Vyjel po mně mámin přítel. Řekla mi na to, že jsem se před ním moc producírovala

Příběhy o životě: Vyjel po mně mámin přítel. Řekla mi na to, že jsem se před ním moc producírovala
Zdroj: Freepik

Daniela je v šoku z maminčina nového přítele a nepříjemné situace, do které se jeho vinou dostala. Potenciální otčím ji totiž jednoho večera osahával. Daniela se svěřila matce, která ji ještě osočila, že je to její vina.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 07. 05. 2024 07:00

Moje máma si konečně někoho našla. Bohužel je to prasák, který se na mě jednou večer vrhnul. Nejhorší na tom je, že mi pak máma ještě vynadala. Prý se nemůžu divit, když kolem něj běhám v sukýnce.

Máma si našla nesympatického přítele

Moje máma byla po rozvodu dlouho sama, a tak se mi ulevilo, když začala konečně zase randit. Fandila jsem jí a doufala, že si najde někoho, s kým jí bude hezky. Bohužel si ale vybrala frajírka, který se mi od pohledu vůbec nelíbil. Šlo o takového toho člověka, který všude byl, všechno zná a každému sdělí nevyžádanou radu.

Máma na něm ale mohla oči nechat, když mi ho představila, úplně se blahem rozplývala. Vidět mámu takhle šťastnou bylo samozřejmě moc fajn, a tak jsem si nechala svoje soudy pro sebe a dala tomu chlapovi šanci. Je to přeci mámin život a ona mi do partnerů taky nikdy nekecala.

Ti dva spolu trávili všechen čas, takže bylo skoro nemožné, abych se sešla jen sólo s mámou. Vždy u toho byl pan Mirek se svými řečičkami a já z toho byla pokaždé otrávená. Zvykla jsem si, že s mámou o víkendu zajdeme tu do kina, jindy na kávičku a výstavu. Teď už byla máma zadaná, věčně u Mirka na chalupě. Když jsem ji chtěla vidět, musela jsem přijet za nimi.

Pak došlo k nepříjemnému incidentu

Chalupa byla poměrně daleko od města, musela jsem dorazit na den či dva autobusem. Jednu horkou letní sobotu jsem se s mámou opalovala na zahradě, večer měla přijít sousedská návštěva na grilovačku, a tak jsem zůstala. Z té sešlosti mi šla hlava kolem a musela jsem si dát dvě sklenky vína, abych to vydržela.

Moje máma docela brzy odpadla, nic moc nevydrží. Zbývající pánové se dost opili, soudě podle oplzlých řečiček. Pustila jsem se do úklidu, když mě najednou v kuchyni někdo chytil zezadu v pase a přitiskl k sobě. Byl to Mirek. Na krku jsem ucítila jeho smrdutý pivní dech.

Vrazila jsem mu takovou, že se praštil o zeď za hlavou. Druhý den ráno jsem odjela a mámě jsem před úprkem řekla, že s ní chci doma mluvit. Zatím jsem se snažila to rozdýchat a připravit si, co vlastně mámě řeknu. Nechtěla jsem ji ranit. Nemohla jsem ji ale nechat žít s takovým hovadem. Mámina reakce mě však rozhodila.

Matka mě osočila, že jsem si o to koledovala

Máma na mě chvíli koukala jak opařená a pak se jí cosi změnilo v obličeji. Zamračila se a utrousila, že kdybych se na chalupě neproducírovala v plavečkách a sukýnkách, možná by se to nestalo. "Co jsi čekala, chlapi se opijou a je vymalováno. Když se kolem nich točí mladá polonahá holka, sáhnou si. To ty by ses měla zamyslet," obvinila mě.

Byla jsem tak vykolejená, že jsem se nezmohla na slovo. Mámy je mi líto, snad se jí to ještě rozleží v hlavě. Zoufalá stárnoucí ženská bude radši s chlívákem než sama.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články