Alec Baldwin má nejhezčí rodinu v Hollywoodu: Jak s výrazně mladší manželkou Hilarií zvládají šest dětí?

Alec Baldwin má nejhezčí rodinu v Hollywoodu: Jak s výrazně mladší manželkou Hilarií zvládají šest dětí?
Zdroj: Shutterstock
Alec Baldwin a jeho nejstarší dcera Ireland, kterou má s bývalou manželkou Kim Basinger.Alec Baldwin potkal svou druhou manželkou Hilarii v únoru 2011, o rok později následovala svatba.Od té doby se jim povedlo přivést na svět šest dětí - čtyři kluky a dvě holky.Hilaria Baldwin s celou šesticí: Eduardo, Romeo Alejandro David, Leonardo Ángel Charles, Rafael Thomas, Carmen Gabriela a Lucia.+ 10 fotek+ 11 fotek

Alec Baldwin si Hilarii vzal v roce 2012 a od té doby se jim narodilo šest dětí. Naposled se 63letý herec stal otcem letos na jaře. A to má ještě jednu dceru z předchozího sňatku s Kim Basinger.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 11. 2021 12:00

„Musím se s vámi seznámit," byla první slova, která řekl Alec Baldwin své budoucí manželce Hilarii, když ji v únoru 2011 potkal v jedné newyorské restauraci. Dal jí své telefonní číslo a přestože váhala, nakonec se mu ozvala. Rok na to se vzali a od té doby se jim narodilo šest dětí. Zatímco Alecovi je 63, Hilarii, americké instruktorce jógy a podnikatelce, bylo letos v lednu 37 let.

Velká rodina Aleca Baldwina

Až moje děti dokončí školu, bude mi 85,“ řekl Alec Baldwin magazínu People loni v březnu.Jak říkají moji přátelé, až vaše děti vylezou z okna a budou dělat opravdu, ale opravdu špatné věci až vyrostou a budou v pubertě, stejně budete hluší, takže jste vyhráli."

Tehdy měl jednu dceru Ireland, která pochází ještě z jeho manželství s Kim Basinger, a k tomu čtyři potomky se svou současnou manželkou Hilarií. Od doby, kdy žertoval o tom, že už má dost "výroby" dětí, mu ovšem dvě další přibyly. Ještě loni v září se narodil syn Eduardo a letos v březnu překvapivě rychle přišla na svět Lucia.

Moje děti jsou zvyklé, že přicházejí noví sourozenci, takže už si říkají: Kdy dorazí další?“ komentovala to se smíchem šestinásobná matka Hilaria.

Výchova dětí podle Aleca Baldwina

Alec Baldwin se s Kim Basinger rozvedl, když bylo Ireland sedm let a nenásledovalo zrovna šťastné období. Třeba z doby, kdy jí bylo jedenáct, pochází neslavně známá nahrávka vulgárního telefonátu o Ireland. To je ovšem už pryč a dnes mladá žena patří do Alecovy nové a široké rodiny. Kamarádí se i s nevlastní maminkou Hilarií a všichni tráví spolu spoustu času.

A proč mu to teď tak dobře funguje? Myslím, že na určité úrovni si toho vážíte víc. Když jsem byl mladší a práce byla to hlavní, musel jsem si dělit čas,“ popisoval Alec Baldwin výhody založení rodiny v pozdějším věku.

Kdybyste udělali analýzu dnů, které jsem strávil s Ireland, když vyrůstala, byli byste zděšeni, jak málo to bylo," postěžoval si jednou Alec. Mé děti mají jednu nevýhodu, jsem už v jistém věku. Ale jsou tu i výhody. Udělal jsem z nich prioritu." A pak dodal, že by si přál, aby mu bylo o 10 let méně. „Ale takový je život. Není zde žádné tlačítko pauzy. Neexistuje žádné tlačítko zpětného chodu..."

Zdroje informací:

Celebrity.nine.com.au: Who are Alec Baldwin and Hilaria Baldwin's kids?

Today.com: Alec Baldwin hilariously explains why it's great to be an older dad with young kids

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články