Nejhýčkanější děti Ruska: Synové bývalého krasobruslaře Pljuščenka si užívají přepychu, o kterém se nám ani nesnilo

Nejhýčkanější děti Ruska: Synové bývalého krasobruslaře Pljuščenka si užívají přepychu, o kterém se nám ani nesnilo
Zdroj: Shutterstock

Jen málokdo může říct, že má za rodiče miliardáře, kteří neváhají pro blaho svých ratolestí utratit poslední rubl. Alexander (8) a Arsenij (1) Pljuščenkovi toto štěstí mají. Bývalý krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (38) a jeho choť, hudební producentka Jana Rudkovská (46), si vychutnávají luxus plnými doušky a vůbec se tím netají. Pojďme nahlédnout pod pokličku jejich rodinného života. A že je na co se koukat.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 10. 10. 2021 09:00

Pljuščenko a Rudkovská se dali dohromady v roce 2007, kdy oba ještě měli jiné partnery. Ač jim zlé jazyky prorokovaly brzký rozchod - Jana je o sedm let starší než trojnásobný mistr světa v krasobruslení a její bouřlivý život by vydal na román - vytvořil se mezi nimi až překvapivě silný svazek. V roce 2009 si před více než 150 hosty luxusní veselky řekli své ano a o čtyři roky později přivítali na svět svého prvního společného potomka Sašu.

Exotické dovolené a carské Vánoce

Oba hned dali najevo, že na synovi rozhodně nehodlají šetřit. K dispozici má soukromý tryskáč, kterým společně s rodiči cestuje napříč Evropou (jen za poslední rok jím rodinka vyrazila do Turecka, Paříže či Soči), samozřejmostí jsou dovolené na Maledivách, šatna plná luxusních outfitů i opulentní Vánoce, že by se za jejich vystrojení nemusel stydět ani Děda Mráz.

Rodinný přítel Vladimir Putin

Ostatně maminka Jana je na život na vysoké noze zvyklá už léta. Prosadila se coby úspěšná podnikatelka, hudební producentka i influencerka a mezi její přátele patří nejvlivnější osobnosti Ruska, včetně prezidenta Vladimira Putina (69). Ve volném čase velmi ráda nakupuje. Slabost má hlavně pro značku Dior (vlastní celou sbírku drahých minikabelek) a Dolce & Gabbana.

Krom peněz nechybí Janě ani sebevědomí

Jestli má krásná blondýna něčeho takový dostatek jako peněz, pak je to sebevědomí. "Málem jsme s manželem umřeli smíchy nad některými komentáři na sociálních sítích. Prý mám široké boky (mám 90 cm), tenké nohy (s tím se nějak smířím) a plochý hrudník. To tedy určitě ne! Jsem se sebou stoprocentně spokojená, takže kritici mé postavy prrr," rozohnila se na Instagramu pod svou fotkou v plavkách.

Dva bouřlivé rozvody

Čím už se chlubí méně, jsou její rodinné vztahy. Je dvakrát rozvedená, přičemž ani jedna rozluka neproběhla právě hladce. Prvnímu manželovi, podnikateli Jevgeniji Muchinovi, kterého potkala v sibiřském Barnaulu, utekla při pobytu v Soči s budoucím druhým chotěm, podnikatelem Viktorem Baturinem (65), s nímž má syna Nikolaje (19). Baturina pak roku 2007 plynule vyměnila za Pljuščenka a společně vytvořili téměř dokonalou rodinku.

Sourozenec od náhradní matky

Jediné, co svému synovi Sašovi dlouho nedokázala dát, byl sourozenec. Toho se dočkal až loni v září díky náhradní matce. Janě se už totiž vzhledem k věku nepovedlo otěhotnět, a to ani po několika cyklech umělého oplodnění. Na svět tak přišel Arsenij, který má podle všeho se Sašou krásný vztah.

Bude z něj krasobruslařské eso jako táta?

Alexander si ale neužívá jen slastného nicnedělání v luxusních kulisách. Naopak. Zdatně kráčí ve stopách svého věhlasného otce, dvojnásobného olympijského šampiona, a za sebou má už například účinkování v lední revue Louskáček. Z jeho výkonů je jasné, že se touží dostat do krasobruslařské špičky. A to v Rusku znamená opravdu tvrdý dril a spolupráci s těmi nejlepšími trenéry.

Zdroje informací:

archytele.com

manygoodtips.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články