Říjnové novoluní ve Vahách: Po bouřlivých dnech přichází klid, rovnováha a konec sexuálního obtěžování

Udělejte si pořádek sami v sobě
Zdroj: Pixabay

Ve středu 6. října nás čeká novoluní ve znamení Vah. Podívejte se, co přinese a jaké otázky budou v tomto období aktuální.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 10. 2021 07:00

Ve středu 6. 10. 2021 přesně ve 13:05 nastane novoluní ve Vahách. V posledních měsících jsme tu vždy měli novoluní a úplňky, které přinášely něco negativního. Teď tomu bude přesně naopak.

Novoluní přinese klid a posílení rodinných vazeb

Váhy se vyznačují intelektem a vnitřním klidem. Totéž zavládne v období novoluní. Pokud  jste si doteď mysleli, že ve vašem životě zavládl chaos a panika, v tomto čase se mnohé vyřeší. Hvězdy přejí těm, kteří mění bydlení, touží po větší finanční hojnosti nebo jiné pracovní pozici.

Nerozhodnost Vah v tomto novoluní ke slovu nepřijde. Naopak, velmi paradoxně, budete posilovat svou intuici. Rovněž pocítíte větší napojení na sebe sama. Porozumíte si, uklidníte se a budete trávit čas hlavně s rodinou. To je pro Váhy typické. Jsou extrémně zaměřené na rodinu.

Vyřeší se diskriminace na pracovišti i sexuální obtěžování

V tomto období se přihlásí o pozornost smysl pro spravedlnost. Nesnesete křivdu ani nespravedlivé zacházení, zejména v práci. Naděje svítá ženám, které se na své pracovní pozici potýkají s diskriminací či sexuálním obtěžováním. Vytrvalá a tvrdá práce přinese uznání těm, kteří dlouhodobě bojují s finančními problémy.

Ačkoliv Váhy často přenechávají odpovědnost za svůj život ostatním, tentokrát se za sebe všichni budou prát jako lvi. Vliv na to má také rok Buvola, který podle čínského horoskopu připadá právě na letošek. Přinesl pevné základy, ale také potřebu si vše vydřít. S tím, jak se blíží konec roku, pociťujeme vnitřní tlak, abychom vše stihli. Letošek však bude obecně pro mnoho z nás jedním z nejúspěšnějších za celý život. Jeho magie se ovšem může projevit až mnohem později.

Tradičně se během novoluní nedoporučují žádné lékařské zákroky. Dbejte opatrnosti na močový měchýř, ledviny a kůži.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články