Vzácné snímky dvojčat George Clooneyho: Proč skrývá své potomky a čím ho vždycky dostanou?

Vzácné snímky dvojčat George Clooneyho: Proč skrývá své potomky a čím ho vždycky dostanou?
Zdroj: Showpix

Ač děti nikdy nechtěl, na stará kolena změnil názor. Nyní je herec George Clooney (60) pyšným dvojnásobným tátou a svá čtyřletá dvojčata Alexandra a Ellu, která má s manželkou Amal, si nemůže vynachválit. Rozpovídal se o tom v podcastu WTF with Marc Maron.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 21. 11. 2021 09:00

"Hele, nikdy jsem se nechtěl ženit a nechtěl jsem děti," přiznal slavný šprýmař. "Pak do mého života vstoupila tato mimořádná lidská bytost a já se do ní bláznivě zamiloval. V tu chvíli jsem věděl, že už nic nebude jako dřív," poukázala hvězda Dannyho parťáků na seznámení se špičkovou advokátkou Amal Alamuddin (43), která se specializuje na lidská práva.

Cítil se na jedno dítě, narodily se mu dvě

Extrémně inteligentní krásku libanonského původu představili Clooneymu společní přátelé v červenci 2013. Hned od začátku si byli sympatičtí, spojoval je aktivní zájem o politiku a lidská práva. Exotická Amal ale učarovala fešnému herci i jako žena. V dubnu 2014 před ní proto poklekl se zásnubním prstenem a 27. září téhož roku se vzali.

O tři roky později hrdličky oznámily, že je Amal těhotná. Když George zjistil, že budou mít dvojčata, pořádně to jím zamávalo. "Cítil jsem se na jedno dítě. A my čekali dvě," vylíčila hvězda seriálu Pohotovost. "Dodnes si pamatuji, jak nám doktor ukazoval fotku z ultrazvuku a říkal: ´Tohle je chlapec.´ A já: ´Chlapec, skvělé!´ A on pokračoval: ´A tady je další miminko, holka.´ A já na to: ´Oh.´ Znělo to jako zaklení," vzpomíná George, který je teď za dvě děti rád. Během pandemie koronaviru se prý totiž spolu skvěle zabaví.

Nutella na plence a škodění mamince

Ze svého řádění přirozeně nevynechávají ani rodiče. "Mají na všechno svůj názor a mají tendenci si z nás utahovat," postěžoval si naoko herec. "Například každé ráno se přesně v osm ozve zaklepání na dveře ložnice. Když se zeptám, kdo tam, ozve se: ´To jsem já, Alexander Clooney.´ Otevřu dveře, on skočí dovnitř, a pak se válíme smíchy," prozradil George.

A to zdaleka není nejpikantnější historka, se kterou se vyhlášený vtipálek svěřil médiím. Loni v prosinci například listu People přiznal, že s dětmi pomazává nutellou plenky, aby vypadaly jako pokakané. "Když je u nás někdo na návštěvě, děti s oblibou přinesou takto znečištěnou plenu. Já řeknu, že jim ji pohlídám, a ony se jí pak zmocní a vylížou ji," smál se Clooney.

Jejich žertíků není ušetřena ani Amal. "S velkou chutí děti učím, jak škodit mamince," přiznal Clooney. "Ella zpočátku stála na její straně. Ale když viděla, jak se s Alexandrem mlátíme smíchy, přidala se k nám," pochlubil se herec.

Kvůli práci své ženy se bojí o děti

Ne vše je ale v životě slavné rodinky tak veselé. George začátkem listopadu přiznal, že se s manželkou o dvojčata velmi bojí. Amal si totiž vinou své práce nadělala mocné nepřátele a Alexander s Ellou by se tak snadno mohli stát terčem teroristických skupin. Clooney proto jejich fotografie nesdílí na sociálních sítích ani žádnou nikdy neprodal bulváru.

"Chápu, že jsem veřejně známá osoba a tedy akceptuji, že se mé fotky objevují v médiích. Moje děti ale na nic takového nepřistoupily. Navíc podstatou práce mé ženy je stavět před soud teroristy. Tudíž musíme přijmout co možná nejpřísnější opatření, abychom ochránili naše děti," vysvětluje Clooney.

I proto fotky dvojčat uvidíte v médiích jen velmi velmi zřídka. Z těch aktuálních prakticky žádnou.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

People.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články