Děsivá vražda nastávající maminky: Ráno políbila manžela a pak zmizela

Děsivá vražda Erin Corwin: Milenec ji uškrtil garotou, kterou si sám vyrobil
Zdroj: Pixabay

Pro Erin Corwin se stal osudným 28. červen 2014. Tehdy zmizela ze svého domu poblíž kalifornského národního parku Joshua Tree. Byla těhotná a měla čerstvě po svatbě s mariňákem Jonem. Zdánlivě idylický život nastávající maminky však ukrýval nejedno tajemství.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 07. 2022 14:00

Dítě, které nosila pod srdcem, totiž nepatřilo manželovi, ale jejímu milenci. A právě on se měl stát strůjcem jejího zmizení a vraždy.

Nic netrvá věčně

Erin začala s Jonem Corwinem chodit v šestnácti letech a v roce 2012 pak došlo na svatbu. O rok později se spolu vydali na námořní základnu Twentynine Palms, neboť Jon byl mariňák. Seznámili se tam s dalšími páry. Když ženy občas zůstaly bez svých protějšků, scházely se kvůli drbům. Jakmile se však manželé vrátili domů ze služby, grilovalo se, nebo se sledovaly filmy. Tento idylický život ale trval jen krátkou dobu.

Problémy v manželství a nevěra

Jako mnoho dalších manželských párů, kvůli financím se začali hádat i Corwinovi. Jeden druhého obviňoval z přílišného utrácení, což vždy vyústilo ve vyhrocenou hádku. Když ale Erin poprvé otěhotněla, zavládlo na chvíli příměří. Bohužel však potratila, a tak se od sebe začali vzdalovat. Veselo nebylo ani u jejich společných kamarádů, manželů Leeových.

Christopher Brandon Lee se navenek zdál být ideálním kandidátem námořní pěchoty. Realita byla ale jiná. Nejméně jednou byl pokárán velícím důstojníkem, že zachází s puškami a raketomety jako s hračkami. Postupem času se o něm začalo mluvit, že je unáhlený a bezohledný. A právě s Christopherem trávila Erin stále více času, což nakonec skončilo dalším těhotenstvím.

Záhadné zmizení Erin Corwin

Na den, kdy Jon viděl Erin naposledy živou, si moc dobře vzpomíná. Ráno mu řekla, že ho miluje, políbila ho a řekla, že se vrátí až večer. Jon jen kývl hlavou a otočil se v posteli na druhý bok. Erinina matka si nejdříve myslela, že se možná ztratila v rozlehlém parku Joshua Tree. Když se však našlo její opuštěné auto, začalo to být podezřelé. Christopher se navíc krátce potom odstěhoval i s rodinou na Aljašku.

Erinino tělo bylo nalezeno až po dvou měsících, a to již ve značném stádiu rozkladu. I když řekla svým známým, že je s Leem těhotná, soudní lékař nedokázal potvrdit, zda to byla skutečně pravda. Vrah ji uškrtil podomácku vyrobenou garotou, což je drát s dřevěnými rukojeťmi na koncích. Christopher se k činu přiznal až v roce 2016, tedy dva roky po svém zatčení. Byl to údajně zkrat, Erin totiž měla obtěžovat jeho dceru. Dostal doživotí.

Zdroje informací:

Allthatsinteresting.com: Inside the chilling Murder of pregnant 19-year-old Erin Corwin

People.com: 5 Things to Know About the Murder of Marine Wife Erin Corwin, Allegedly Killed by Lover

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články