Bestiální vražda Marka Kilroye: Mexický woodoo kartel ho znásilnil a tělo brutálně zohavil. Spolu s dalšími 14 obětmi

Bestiální vražda Marka Kilroye: Mexický woodoo kartel ho znásilnil a tělo brutálně zohavil. Spolu s dalšími 14 obětmi
Zdroj: Unsplash

Marka Kilroye by si asi přál každý rodič. Byl pohledný a velmi inteligentní. Zrovna končil na Texaské univerzitě medicínu. To byla dobrá příležitost upustit před blížícími se promocemi trošku páry a jít se pobavit. Vždyť měl před sebou, spolu se svými kamarády, poslední jarní prázdniny. A tak se rozhodli, že zamíří do Mexika. To byla ale osudová chyba.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 10. 08. 2023 11:00

Kilroy tehdy zaparkoval u pohraničního města Brownsville. Chtěli se seznámit s nějakými dívkami. Pěšky přešli přes most do Matamoros, kde je mělo čekat několik nocí plných zábavy. Kilroy ale druhý den zmizel.

Únos Marka Kilroye

Mark Kilroy se narodil 5. března 1968 v Chicagu. Do Texasu se s rodinou přestěhoval ještě jako dítě. Na střední škole vynikal nejen svými znalostmi, ale také talentem na basketbal, díky němuž se seznámil se svými budoucími třemi nejlepšími kamarády - Billem Huddlestonem, Bradleym Moorem a Brentem Martinem. Byli si velmi blízcí, a i když studovali na jiných vysokých školách, byly pro ně společné prázdniny jasnou volbou.

První večer v mexickém Matamorosu se bavili až do půl třetí ráno. Pak se vrátili do hotelu v Brownsville. Další večer se měl nést ve velmi podobném duchu. Jenomže když se po návštěvě několika barů potřebovali vymočit, v ten okamžik Mark zmizel. Bill Huddleston si jen vzpomínal, že když se otočil, uviděl, jak u Kilroye stojí jakýsi Hispánec a ptá se ho, zda se neznají. A to bylo naposledy, co ho někdo viděl živého.

Pěstírna konopí jako zástěrka pro lidská jatka

Tělo Marka se našlo úplnou náhodou, a to když protidrogové oddělení zatklo dvacetiletého dealera Serafina Hernandeze Garcíu, jenž se přiznal, že marihuanu bral na ranči Santa Elena nacházejícího se kousek za městem. Tam vyšetřovatelé při důkladné kontrole objevili mělké hroby s 15 mrtvolami, mezi nimiž byla i ta Markova. Oběti byly brutálně zohaveny. Někdo musel čelit upálení, jiný zase zastřelení nebo rozsekání mačetou.

Mnohým chyběly uši a oči. Kilroyovi navíc někdo vyřízl srdce, amputoval nohy a vyňal mozek, který se našel v hrnci s želví polévkou. Takový pokrm se jmenuje ngangou anebo palo mayombe - jde o součást afrického kultu voodoo. García později přiznal, že gang, do něhož také patřil, Kilroye unesl, znásilnil a pro úspěch "porazil".

A to vše pod vedením hlavního aktéra Adolfa Constanza. Pocházel z Miami, kde byl vyškolen v čarodějnictví, jenž poté praktikoval v Mexiku. Místní podnikatelé a členové kartelu mu platili za krvavé oběti, jenž je údajně chránily před duchy a zajišťovaly prosperitu. Ideálními cíly se stali opilí turisté, číli právě Mark Kilroy.

Spáleno do základů

Když už byla jen otázka času, než policie dopadne hlavního strůjce Constanza, zastřelil ho jeden z jeho stoupenců, aby si náhodou nepustil po zatčení pusu na špacír. Také byl do základů spálen ranč, kde se vařil Markův mozek. Do vězení šli pouze čtyři členové kultu. Mříže se za nimi zavřely na třicet až šedesát let.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Murder of Mark Kilroy

Allthatsinteresting.com:Inside The Gruesome Murder Of Mark Kilroy At The Hands Of A Satanic Cult

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články