Záhadné zmizení malé Sabriny: Zůstala po ní jen prázdná postýlka a děsivé video

Záhadné zmizení malé Sabriny: Děsivé video naznačuje, že v tom možná mají prsty rodiče
Zdroj: Unsplash

Pohřešované dítě je nejhorší noční můrou rodičů. Když se v listopadu 1997 Marlene a Stevovi Aisenbergovým ztratila pětiměsíční dcera Sabrina, byla to strašlivá tragédie. Ale pro ně možná ne. Následně totiž začala na povrch vyplouvat skutečně děsivá tajemství.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 13. 11. 2022 11:00

Sabrina zmizela ze své postýlky 23. listopadu 1997. Od té doby už ji nikdo neviděl. Policejní vyšetřování však ukázalo, že v tom mohli mít prsty i její vlastní rodiče...

Zmizení Sabriny Aisenberg

Všechny tři děti Steva a Marlene Aisenbergových šly onu listopadovou noc spát stejně jako každý jiný večer. I následující ráno se zdálo, že je vše v pořádku. Marlene nejprve probudila osmiletého Williama. Pak si ale při pohledu z okna všimla, že jsou otevřená garážová vrata. To ji docela znepokojilo. Šla zkontrolovat malou Sabrinu, ta však ve své postýlce nebyla.

Marlene neváhala, zavolal policii a oznámila, že jí bylo uneseno dítě. Hlídka k nim dorazila krátce po telefonátu. Nezdálo se, že šlo o násilné vloupání. Zmizela jen Sabrina a její žlutá přikrývka. Chování manželů však bylo podivné. Častokrát měnili svou výpověď. Zarážející bylo také to, že měli na stěně jen pár Sabrininých fotek. A úplně nejhorší bylo objevení videa, které holčičku zachycovalo pár dní před jejím zmizením. Měla modřiny a několik vytrhaných vlasů.

Rodiče jako hlavní podezřelí

Dva roky po zmizení Sabriny byli obviněni její rodiče. Nebylo to však kvůli únosu, šlo o křivou výpověď. Díky více než 2600 záznamům hovorů měla policie zjistit, že Steve se manželce přiznal k tomu, že svou dceru zabil. Došlo k tomu poté, co si vzal kokain. Marlene se ho později ptala, zda je dítě skutečně mrtvé a pohřbené. O něco později se také domlouvali, že jejich výpovědi musí před úřady vypadat věrohodně.

U soudu však tyto důkazy neuspěly. Údajně šlo o věci vytržené z kontextu a špatnou interpretaci. Navíc musela federální vláda manželům zaplatit 1,5 milionů dolaru za výdaje na právníka. Poté se Aisenbergovi odstěhovali se synem Williamem a dcerou Monicou do Marylandu.

V roce 2018 se na policii přihlásily dvě ženy, které tvrdily, že jsou onou ztracenou dívkou. Testy DNA to však nepotvrdily. Aisenbergovi se prý sice nevzdávají naděje, ale co když právě oni Sabrinu zavraždili? Získané odposlechy tuto verzi podporovaly...

Zdroje informací:

Grunge.com: The Mysterious Disappearance Of Baby Sabrina Aisenberg

Allthatsinteresting.com: The Chilling Disappearance Of Baby Sabrina Aisenberg – And Why  Her Parents Became Suspects

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články