Lidská zrůda! Matka prodala svou 5letou dceru zvrhlíkovi, který ji zneužil a zabil. On dostal trest smrti, jí další dítě po porodu odebrali

Lidská zrůda! Matka prodala svou 5letou dceru zvrhlíkovi, který ji zneužil a zabil. On dostal trest smrti, jí další dítě po porodu odebrali
Zdroj: Pixabay

Pětiletá Shaniya Davis se měla 10. listopadu roku 2009 stát obětí únosu. Tak to alespoň tvrdila její matka Antoinette Nicole. Nejprve okolo šesté hodiny ranní vzbudila svou sestru Brendu a jejího přítele Jeroye Smitha, aby jim řekla, co se stalo. S přivoláním policie ale otálela. Zavolala jim téměř až za hodinu po naléhání její sestry.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 08. 2023 11:00

Před Shanyiným zmizením byla její matka viděna na bezpečnostní kameře v nedalekém hotelu. O půl hodiny později s holčičkou odešel neznámý muž. Byl to Brendin bývalý partner Mario Andretti McNeill. Už tehdy vyšetřovatelé věděli, že tady něco nehraje.

Zmizení Shaniyi Davis

Bylo teprve půl šesté ráno 10. listopadu roku 2009 a Brenda spolu s Jeroyem měla už po spaní. Do jejich mobilního domku (přívěsu) totiž vtrhla uřícená Antoinette s tím, že se jí ztratila dcera. Každý by logicky ihned kontaktoval policii, Antoinette šla ale raději hledat Shanyiu ven. Až po hodinovém Brendině naléhání, že sama nic nezmůže, konečně zavolala na linku 911.

Během následujících výslechů zpočátku tvrdila, že absolutně netuší, co se mohlo její dceři stát. Když jí však policie sdělila, že byla viděna v den zmizení na bezpečnostní kameře s jakýmsi mužem, začala svůj příběh měnit. Obvinila přítele. Brzy však vyšlo najevo, že on únoscem rozhodně není. Nezbývalo jí tak nic jiného, než kriminalistům dát jméno skutečného pachatele - Mario McNeill.

Den před únosem Mario trávil doma se svou přítelkyní a zásobou piva a kokainu. Až měl pořádně naváto, začal různým lidem z minulosti posílat esemesky. Antoinette mu jako jediná neodpověděla, neboť měla v té době vypnutý telefon. Nevadilo mu to, věděl, kde ji najde. Při setkání nadhodil také téma dluhu. Antoinette mu dlužila 200 dolarů (údajně za drogy). Jenomže tolik peněz žena neměla. A tak mu nabídla svou dcerku. Když mu dovolí s ní mít sex, dluh smaže. Vykutálená matka sice policistům tvrdila, že své dítě bránila zuby nehty, ve skutečnosti se ale bránila asi jen samotná Shaniya. V odpadkovém koši byla nalezena její přikrývka ušpiněná od výkalů. Musela tak zažít velké trauma, když ji muž odváděl pryč.

Domů se již nevrátila

McNeill u soudu vypověděl, že si kvůli absolutnímu výpadku paměti nezapamatoval, kde holčičku nechal. Do pátrání se tak zapojili i policejní psovodi. Jeho právník z něho dostal jen vágní informaci, že by to snad mohlo být někde mezi Spring Lake a Standfordem v Severní Karolíně u silnice 87.

A právě jeden ze psovodů dítě našel. Bohužel bylo mrtvé. Pitva prokázala sexuální styk a udušení. McNeillovi tímto skončil svobodný život a vlastně i život jako takový. Soudce mu toho přišil opravdu hodně - únos, vražda, obchod s lidmi, sexuální otroctví a sex s nezletilou osobou. Za to všechno si vysloužil trest smrti.

Druhé dítě jí už nenechali

Antoinette byla v době svého zatčení těhotná. Ve světle obvinění, a hlavně důkazů, jí bylo dítě ihned po porodu odebráno a svěřeno do pěstounské péče. Ona sama svou vinu nikdy nepřiznala. Soud jí přesto obvinil z podobných trestných činů jako McNeilla, jen s tím rozdílem, že místo trestu smrti dostala 17 let. Také musí být 30 let vedena jako sexuální delikvent.

Když se pokoušela hájit tím, že se snažila být vždy dobrou matkou, odpověděl jí soudce, že ač měla možnost, své dítě nedokázala, nebo nechtěla, zachránit. Místo toho svou dceru za pár stovek dolarů prodala nebezpečnému zvrhlíkovi. A to z ní dělá naprosto nelidskou matku.

Zdroje informací:

Cbsnews.com: Shanyia Davis - Angel Found Dead

Allthatsinteresting.com: The Horrific Story Of Shanyia Davis, The Five-Year-Old Girl Who Was Sold By Her Mom

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články