Erotické hrátky s mimozemšťany: UFO v posteli přiznává i zpěvačka Jana Kratochvílová, po světě prý běhají tisíce vesmírných dětí

Erotické hrátky s mimozemšťany: UFO v posteli přiznává i zpěvačka Jana Kratochvílová, po světě prý běhají tisíce vesmírných dětí
Zdroj: Showpix.cz

Filmy pro dospělé s mimozemskou tématikou patří mezi nejvyhledávanější na internetu a podle serveru Pornhub letí i u nás v Česku. Je možné, že někteří lidé přešli od fantazie k realitě? Hrátky s ufouny zažili i politici a umělci. Jana Kratochvílová by mohla vyprávět...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 02. 2021 17:00

Internet je plný příběhů o sexuálním styku s mimozemskou rasou. Vesmírné povyražení zažívají jak muži, tak i ženy. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější příběhy, které plní webové stránky s mimozemskou tématikou po celém světě.

Malí mimozemšťánci

Zprávu o tom, že se sedmadvacetileté ředitelce marketingu Bridget Nielson měli narodit hybridi člověka a mimozemšťana, přinesl deník Irish Mirror. Hrdá maminka se pochlubila, že to byl nejlepší sex v jejím životě. K oplodnění mělo dojít opakovaně. Zelení mužíčci, nebo vetřelci, to není důležité, se prý tímto způsobem snaží vytvořit novou rasu, která v sobě bude mít to nejlepší DNA z obou táborů.

Bridget nyní žije se svým vlastním pozemským otcem v Arizoně. Děti u sebe nemá, neboť ty mají žít se svým mimozemským otcem na vesmírné lodi. Doposud se jí narodilo deset hybridů – šest dívek a čtyři chlapci. Jejich matka je toho názoru, že na světě jsou tisíce žen, jako je ona, jen si neuvědomují, že mají doma tak výjimečné potomky.

Bum a byl jsem mimo

Sexuální eskapády s mimozemšťany se nevyhýbají ani mužům. Číňan Meng Zhaoguo by mohl vyprávět. O jeho případu informoval web Thatsmags.com. K incidentu mělo v roce 1994 dojít na hoře Mount Phoenix. Muž si zprvu myslel, že tam havaroval vrtulník, viděl totiž kovové záblesky. Vydal se na místo, aby celou záležitost prozkoumal. „Chtěl jsem zjistit, zda by se tam nedal nasbírat nějaký šrot, když vtom najednou bum a byl jsem mimo,” svěřil se muž novinářům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Seth & Christina (@shadowlandpodcast)

Když po chvilce přišel k vědomí, měla před ním stát tři metry vysoká žena. Prý vypadala zcela lidsky, až na šest prstů u nohou. Co se dělo pak, nikdo přesně neví. Existuje totiž více verzí. Ta nejzajímavější je, že ho bytost teleportovala k němu domů, kde s ním čtyřicet minut prováděla různé nepřístojnosti. Vše mělo proběhnout ve vzduchu, nad jeho spící manželkou. Meng si z toho odnesl jizvu na stehně, kterou prozkoumal místní doktor. Došel k závěru, že neví, co ji způsobilo.

Meng se pak měl se svou milenkou ještě jednou setkat, a to na kosmické lodi. Prý se za šedesát let narodí na jedné vzdálené planetě jejich syn. Manželce se se svou nedobrovolnou nevěrou samozřejmě svěřil. Údajně nebyla naštvaná. Bodejť. Za své prožité trauma dostal Meng novou televizi Sony, krávu a místo na Harbinské univerzitě.

Kosmická erotika

Své zkušenosti s kosmickým sexem má i česká zpěvačka Jana Kratochvílová. Má ho prý nejraději, přiznala deníku Aha. Kromě toho se snaží odhmotnit. A to lze udělat jedině tak, že vyeliminuje svůj žaludek, protože láska, dle jejích slov, prochází vším možným, jen ne tímto orgánem. Snad se jí to podaří.

Zdroje informací:

Thatsmag.com: This Chinese Man Claims to Have Had Sex With an Alien

Irishmirror.ie: Women 'had sex with aliens and gave birth to hybrid babies' - and so might YOU

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články