Jak zlomit kletbu: Pomůže prý speciální bylinková koupel, černá sůl a pohřbení panenky

Jak zlomit kletbu: Pomůže prý speciální bylinková koupel, černá sůl a pohřbení panenky
Zdroj: Pixabay

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se vám v životě dějí špatné věci? Nikomu jste neublížili, alespoň ne vědomě, a neustále musíte bojovat s neúspěchem, finančními a zdravotními problémy. V takových případech je možné, že jste se stali obětí kletby. Jak ji zlomit?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 28. 12. 2021 14:00

Prokletí lze v mnoha případech poměrně lehce zvrátit. Nejdůležitější je postup a zodpovězení klíčových otázek - z jakého náboženství kletba pochází, kdo ji na mne uvrhl, jak ji mohu odrazit a co dělat, když vše selže.

Kdo mě proklel?

Abyste mohli zvolit vhodný rituál anebo způsob na zlomení kletby, měli byste zjistit, jaké náboženství či duchovní směr vyznává osoba, o které si myslíte, že na vás uvrhla kletbu. Žádné náboženství nemá monopol na proklínání, takže může jít o jakýkoli druh a tomu adekvátní specifický způsob, jak se zbavit nežádoucí smůly.

Dobrou zprávou ale je, že tento velký okruh jde zúžit. S největší pravděpodobností se bude jednat buď o voodoo, santeriu anebo moderní čarodějnictví Wicca. Právě ve Wicce jsou kletby nejčastější. A co dělat, když se octnete po vlivem takové kletby?

Identifikujte “pachatele”

Nyní jsou na řadě dva kroky. Zjistit, zda jste skutečně prokleti, a pokud ano, pokusit se vypátrat člověka, jenž kletbu pronesl. Existuje jiné vysvětlení pro to, co se vám rovna děje? Naštvali jste někoho, nebo urazili? Jestliže ano, byla by tato osoba schopná vás proklet? V případě odpovědí “ne, ano a ano" jste zřejmě skutečně pod vlivem kletby.

Jak odrazit kletbu ?

Zrcadla hrají v pověrách a folklóru významnou roli. Kromě světla totiž umí odrážet i energii, a také tu negativní. Jakmile určíte osobu, která vás proklela, měli byste zrcadlo posvětit. To lze provést modlitbou anebo třeba kouřem z kadidla. Poté by se mělo zrcadlo umístit do misky s černou solí. Pak už jen zbývá mít po ruce věc, která zmíněnému člověku patří. Postačí ale i napsat na papírek jeho jméno. Následně na něj namíříte zrcadlo, což by mělo kletbu odrazit zpět na člověka, který ji pronesl...

Panenka a kletba

Kletbu lze také nasměrovat do hadrové panenky. Měli byste ji vytvořit tak, aby vás něčím připomínala. Pak přichází na řadu formule: „Vytvořil(a) jsem tě. Tvé jméno je (doplníte to vaše). Přijmi mou negativní energii, kterou odešleš pryč místo mne.”

Nyní je potřeba řádně se zbavit panenky. Nejlepší je pohřbít ji, a pak na tomto místě zapálit oheň. A následně pronést prosbu, aby byla kletba spolu s panenkou pohlcena plameny.

Co dělat, když se nedaří zrušit kletbu

Když všechny pokusy o odstranění kletby selžou, musí se člověk očistit. Taková koupel by měla obsahovat sůl, yzop lékařský, routu vonnou a další bylinky s “ochrannými” vlastnostmi. Nebo můžete zkusit takzvané vázací kouzlo, které by mělo nepřející osobě “svázat” ruce. Zkušené čarodějky však říkají, že jde o mimořádně silné kouzlo, takže bychom si při jeho sesílání měli počínat s co největší obezřetností. A v neposlední řadě je tady Bible a 37. žalm, který prý představuje snadnou cestu. Je potřeba jen jej odrecitovat a pálit u toho kadidlo...

Zdroj informací: 

Grunge.com: If You Think You’ve Been Cursed, Here’s How To Break The Spell 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články