Masakr v Corpsewood Manor: Nezřízené orgie, drogy a bizarní růžový pokoj satanistů

Masakr v Corpsewood Manor: Nezřízené orgie, drogy a bizarní růžový pokoj satanistů
Zdroj: Pixabay

Když si Charles Scudder a jeho milenec Joe Odom uvědomili, že je již nebaví život v městě, rozhodli se vložit veškerý majetek do nákupu bizarního sídla Corpsewood Manor. Zde se začali oddávat satanistickým praktikám a sexuálním večírkům. Vše vyvrcholilo brutální vraždou...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 01. 2022 13:00

O Charlesovi, který pracoval jako profesor farmakologie, se povídalo, že je to muž s vytříbeným chováním. V roce 1976 zatoužil opustit luxusní život v Chicagu a začít žít jednodušším životem. Chtěl utéct před daněmi, účty i pocitem bezmoci, že se jeho stará čtvrť pomalu mění v ghetto. Novým domovem se mu stala izolovaná lokalita v lesích severní Georgie.

Orgie v Corpsewood Manor

Během následujících dvou let vyrostla v lesích nová rezidence, kterou pojmenoval Corpsewood Manor, a to proto, že všude okolo byly jen odumřelé stromy. K domu přistavěli ještě sklad pro potraviny a sbírku pornografie a také takzvaný růžový pokoj, nebo též komoru potěšení, jak oba milenci speciální místnost nazývali. Jak se později ukázalo, Charles Scudder byl doslova vlkem v rouše beránčím.

Ani jeho zaměstnání nebylo tak nevinné, jak se mohlo na první pohled zdát. Ve skutečnosti prováděl vládou financované experimenty s drogami. V té době si také obarvil vlasy na fialovo a pořídil si opici. A když se stěhoval na panství Corpsewood, nezapomněl si vzít z práce několik suvenýrů - dvě lidské lebky a 12 000 dávek LSD. Nyní mu už nic nebránilo v tom, aby začal svobodně projevovat své dlouho potlačované vyznání, kterým byl satanismus. Nepovažoval se za oddaného stoupence Ďábla, pravděpodobně v něj ani nevěřil. Vyznával však filozofii nespoutaného života.

Bizarní růžový pokoj

Aby panství působilo co možná nejděsivěji, hlídali je dva mastifové Belzebub a Arsinath (jeden byl pojmenován po démonu, druhý po postavě z Lovecraftovy povídky). Zanedlouho se objevily i zkazky, že dvojice měla vyvolat také skutečného pekelníka, který taktéž strážil jejich obydlí. Hrůzostrašně to však vypadalo i uvnitř. Interiér byl plný gotického nábytku a lidských lebek. V oknech byly navíc vitráže zobrazující Baphometa, důležitou postavu Církve Satanovy.

Největší bizarností byl ale růžový pokoj s matracemi, svíčkami, bičíky, řetězy a deníky, do nichž si jejich hosté zapisovali všechny své sexuální fantazie a záliby. Zprvu probíhalo vše v rozumných mezích. Pak ale přišel 12. prosinec 1982 a Corpsewood Manor se proměnil v krvavá jatka.

Krutý konec Corpsewood Manor

Onoho osudného dne byl mezi pozvanými hosty sedmnáctiletý Kenneth Avery Brock a jeho třicetiletý spolubydlící Samuel Tony West. Podle některých zdrojů měl mít Kenneth s Charlesem Scudderem již nějaké pletky, West ale kategoricky jakýkoli sex odmítal. Navíc se snažil Kennetha přesvědčit o tom, že jej Charles pouze využil. Zda tomu tak skutečně bylo, nevíme. Jisté ale je, že se oba v noci do panství ještě jednou vrátili - chtěli ho totiž vykrást. Na pomoc si vzali dva další teenagery.

Zpočátku probíhalo vše normálně. Zazvonili na dveře a přijali pozvání na domácí víno. Pak se Brock na okamžik vzdálil, vytáhl z auta pušku a bez varování zastřelil Charlesova partnera Odoma a oba psy. Poté s Westem na místo činu přitáhl Scuddera, kterému pohrozil, že pokud jim nevydá vše cenné, skončí stejně. Když však začalo pomalu vyprchávat alkoholové a drogové opojení, uvědomili si, že v domě není vlastně žádné bohatství. Podle Charlese to bylo mauzoleum vyžadující časté a nákladné opravy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Unseen World (@seeunseenworld)

Tři doživotí

Za to schytal do hlavy rovných pět kulek. Brock s Westem poté posbírali vše, co se dalo a utekli do Mississippi, kde o tři dny později u nevydařené loupeže zabili dalšího muže. Čtyři dny před Vánoci se v Brockovi hnulo svědomí a udal se na policii. West udělal totéž, ale až pětadvacátého prosince. Byl shledán vinným ze dvou vražd a odsouzen k smrti. Brock zase vyfasoval tři doživotí. A tímto skončila podivná a krvavá historie Corpsewood Manor.

Zdroje informací:

Allthatsinteresting.com: The Corpsewood Manor Murders: A Story Of Satanism, Sex Parties, And Slaughter

Crimecapsule.com: The Curse of Corpsewood, and the Corpsewood Murders

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články