Zrůdná rituální vražda Marka Kilroye: Satanisté mu vyřízli páteř a jeho mozek vařili v želví polévce

Zrůdná rituální vražda Marka Kilroye: Satanisté mu vyřízli páteř a jeho mozek vařili v želví polévce
Zdroj: Unsplash

Psal se březen roku 1989 a sympatickému studentovi medicíny Marku Kilroyovi zrovna začaly poslední jarní prázdniny. Se třemi příteli proto vyrazil do Mexika. Tam se potkali s nechvalně proslulým Adolfem Constanzou, vůdcem obávaného satanistického kultu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 29. 07. 2021 14:00

Kilroy se tehdy se svými kamarády ubytoval v příhraničním městečku Brownsville, které bylo spojené mostem s mexickou Matamorosou. Stačilo tak jen udělat pár kroků a dovolená v zahraničí mohla začít. Anebo spíše noční můra. Po 48 hodinách se totiž idylické prázdniny změnily v peklo.

Mark Kilroy zmizel jako pára nad hrncem 

První den ještě probíhal zcela normálně. Skupinka přátel střídala jeden bar za druhým. Když měli dost, vrátili se do hotelu, kde se vyspali na další noční tah. Ten se však vyvinul způsobem, který ani jeden z nich nečekal.

Bylo půl třetí ráno, když se všichni shodli na tom, že půjdou spát. Vydali se tedy na zpáteční cestu, během které došlo k velmi zvláštní události. “Zrovna jsem se šel vymočit, když k Markovi přistoupil nějaký Hispánec s jizvou na čele a zeptal se ho, zda se odněkud neznají. Nevěnoval jsem tomu pozornost. Když jsem se ale vrátil, Mark byl pryč,” zavzpomínal na osudného 14. března Bill Huddleston.

Když se Kilroy nevrátil ani ráno, začali o něj mít kamarádi starost. Vše raději sdělili jeho rodičům, kteří poté kontaktovali policii. Kromě toho po celém údolí Rio Grande vyvěsili více než dvacet tisíc letáků s Markovou podobiznou a odměnou patnáct tisíc dolarů pro toho, kdo je k němu dovede. Bohužel bez úspěchu.

Hrůzné odhalení při drogové razii 

K výraznému posunu v případu Kilroyova zmizení došlo až se zatčením drogového dealera Serafina Hernandeze Garcii. Ten se přiznal, že marihuanu, kterou u něj našli, získal z rodinné farmy v Santa Elena. Protidrogové oddělení pak během dubnové razie na ranči nenašlo jen velké zásoby drogy, ale rovněž 15 mělkých hrobů, v nichž se nacházely mrtvoly různě zmrzačených lidí.  

Nechyběl mezi nimi ani Kilroy. Jeho tělo bylo v takovém stavu, že se z toho zvedal žaludek i otrlým vyšetřovatelům. Měl uříznuté nohy, odstraněnou páteř a chyběl mu mozek. Ten našli o něco později v domě. Někdo si jej uvařil v želví polévce. A to nebylo zdaleka vše. Ranč byl plný lidských ostatků. Za vším stál vůdce satanistického kultu Adolf Constanza, jenž si tímto způsobem vydělával na živobytí. Lidské oběti měly jeho klientům přinést štěstí a ochranu. 

Zkázu kultu přinesla až vražda Marka Kilroye 

Ačkoli měl kult Narco Satánicos na svém kontě mnoho obětí, jeho zkázu dokázala přivodit až vražda Marka Kilroye. Na Constanzu se pořádal hon a jeho dopadení bylo otázkou pouhých několika dní. Aby se vyhnul vězení, nechal se Constanza jedním ze svých nohsledů zastřelit. Po jeho smrti byl ranč srovnán se zemí. Zbývající čtyři členové kultu se mohli “těšit” na velmi dlouhé vězení, a to v rozmezí od třiceti do šedesáti let.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Murder of Mark Kilroy

Allthatsinteresting.com: Inside The Gruesome Murder Of Mark Kilroy At The Hands Of A Satanic Cult 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články